![]() |
vay be ne erkeklik gösterisi ama... çok etkilendim... (: |
adam nasıl kendini hemen temize çıkarıyo ya. bizi bu hale getirenlerin suçuymuş önce sen kendi yaptıklarına bak be adam |
daha geçenlerde en nefret ettiğiniz hakem hangisi die bir konu açılmıştı forumda, "aslında tüm hakemler ama selçuk dereli bir numara" yorumunu yapmıştım, adam bunu ispatlamak ister gibi sahada yaptıkları yetmiyormuş gibi bir de çıkmış akıl vermeye kalkıyor. Ey ! aciz yönetim bizi onun bunun ağzına düşürdün ya ne diyim tez zamanda siz daha beter hallere düşün .. |
haber yalan asla böyle bişey dememiştir FOTOMAÇ haberlerine nasıl inanmıyorsank buna da inanmamalıyız |
suçlu arıyorsa dereli aynaya baksın |
Ben bu habere inanmadim hem de bagirarak söylenecek bi sey degil. Taraftara üzülüyorum ....... bu ne bicim haber, bu ne bicim bagirarak söylenmis söz yahu..... |
telloya gırılen ucan tekmede kırmızı kart nerdeydı serdar ozkana gırılen pozısyonda cocugun ayagı kırılacaktı faul bıle zor aldı bugunku gs macında baros hakemın gozu onunde bagırıyo cagırıyo kart ısaretı yapıyor sarı gormuyor bızım delgado gormustu emre asık adamı tutup fırlattı sarı gordu bızım bobo ıbb macında kırmızı gormustu |
Gercek sede yalansa da ortada gercek birşey var... Bizi bu hale getirenler . O ve O nun gibiler. |
Taraftar sucsuz tamam da senden naber? ;) |
Türkiye`de Saat: 08:33 . |