![]() |
Hiç Bir Yere Gidemezsin Bobo.. GİDEMEZSİN.. Mert Nobre sözleşme uzatmayınca, sambacı için gelen teklifler reddedildi. Beşiktaş`ta hareketli günler yaşanıyor... Bir yandan ara transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren siyahbeyazlılar, diğer yandan da sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Nobre`nin durumundaki belirsizliği çözmek için uğraşıyor. Yönetim; yerli sambacının kendisine yapılan üç yıllık teklife karşılık imza atmamakta direnmesi üzerine, yedek kulübesine hapsolan ve ayrılmak istediğini söyleyen Bobo`yu kazanmaya çalışıyor. Özel ilgi gösteriyor Nobre`nin sezon sonu Beşiktaş`ta ayrılma ihtimalinin artması üzerine, siyah-beyazlılar göndermeyi düşündükleri Bobo`ya sahip çıktı. Yönetimin, St. Etienne`in ısrarla renklerine katmak istediği sambacı için yaptığı teklife `olumsuz` yanıt verdiği öğrenildi. Teknik direktör Mustafa Denizli`nin de daha önce `Kulübede oturacaksam gideyim` diyen Bobo`ya özel olarak görüşüleceği belirtildi. Fatih DOĞAN |
nobre de amma naz yaptı yeter artık atın imzaları olsun bitsin juan figer fb den imza parası almıyor bize geldiği zaman imza parası alıyor inanılır gibi değil |
nobre yolu açık olsun, şu anda beşiktaşta oynayan hiçbir futbolcunun yeri dolduralamaz değil istiyorlarsa hepsi gitsin |
Alıntı:
|
Bi işler dönüyo ya. Anlamadım doğrusu.. Ama Nobre nin BEŞİKTAŞ ın kaptanı olarak çıkıp adam gibi ben hiç bir yere gitmiyorum BEŞİKTAŞ'ta kalıyorum demesi gerekirdi şimdiye kadar.! |
Alıntı:
|
gitmek isteyen istediği yere gitsin 3 kuruşun peşine düşen adamların üzerine bu kadar düşülmemeli... |
Alıntı:
|
saçmalığa bak ya nobre sözleşme uzatırsa bobodan vaz mı geçecek bunlar... bazen hayran kalıyorum zeka seviyelerine... bobo nobreye değişilir mi ya olabilir mi böyle bişey... hadi hiç zekan yok, bi boboyu isteyen klüplere bak bi nobreyi isteyen klüplere bak bari ordan bul hangisinin daha faydalı olduğunu... tamam nobre gol atıyor koşuyor bilmem ne... ama bobo gibi vücut çalımları yok bobo gibi top sürme top saklama rakip oyuncuyu oyundan düşürme gibi özellikleri yok... kale dibine korner at nobre gol atsın... bu mudur atak stilimiz? herkesi elimizden kaçırım başımızı duvarlara vuruyoruz ... bobo gitmek istemediği sürece onu yollamak ancak demirören gibi bir yöneticinin işi olur... |
Yahu bu seneyi birde gecen sezonun 2.yarisini cikarin bu Nobre hedef adamdi ya herif kötü oynarken parami düsürün hak etmedim demiyo 2 mac iyi olunca yükseklerden ucuyor olur is degil. yollayin gitsin... |
besıktasın en formda ısımlerınden bırısı olan nobre uzerıne oynanan alcakca bı oyun bu bence nobre eger para ıcın oynasa bu kadar hırslı oynamazdı madem para alamıyorum madem kulupten ayrılıcam ne dıye bu kadar kasayım kendımı der otururdu kosmazdı. bırılerı menajerler vasıtasıyla ortalıgı karıstırıyor barız ortada. |
Güle Güle nobre ancak nobre olarak seni bu takımda komple bir yarı gol atamadığında yine destek görmüştün ne çabuk unutmuşsun bu günleri..Ancak unutmaki avrupada o bahsettiğin paranın 3 de 1 ine ancak takım bulursun ve bu kadar da sabreden takım ve taraftar bulursan hiç bekleme güle güle..Bunlara prim veren de kabahat ne zaman okşansalar birşey sanıyorlar kendilerini..Bobo yeterki kalsın nobre gibi adam hayli hayli bulunur her şekilde..Şimdi gelde batuhanı arama işte... |
Bobo oynayacaksa Nobre hemen bugun gitsin!! Kontrati sezon sonu bitmesine ragmen kimse istemiyor.. Bu demektirki abartildigi kadarda iyi bir futbolcu degil.. Zaten 1 gol atiyor 5 pozisyon kaciriyor.. Nobre gitsin, Batuhan hazirda zaten.. |
Türkiye`de Saat: 09:53 . |