pascal-nouma | 28-01-2009 20:28 | Kardesim cok güzel bi konu acmissin ancak zamanlaman yanlis olmus. Bu konuyu ben acacaktim ama zamanini bekliyordum. Madem actin ben de görüslerimi belirteyim.
Taraftarin sovu, besteler, sözler, hazircevaplik, espriyle karisik elestiri, spontan tezahüratlar v.b. Besiktas taraftarinin aklimiza gelen ilk özellikleri. Ancak su bir gercek ki cekirdek citleyen febeliler ve takimi uyutan geseliler kadar maca etkimiz yok maalesef.
Bu olay TV den cok rahat görülüyor. Mesela Ibrahim Üzülmez ceza sahamizda sallanarak yan pas yapiyor tribünler cildirmis "Kartal Gol Gol Gol" ?? Takim kontraya kalkiyor "yagmurlu bir gün de görmüstüm seni" söyleniyor halbuki bi ugultu kopmasi gerekir ki rakip defansin dizlerinin bagi cözülsün.
Son zamanlarda korner atilirken yapmaya basladik "Oleeyy saldir Besiktasim" o cok güzel korkutuyor. Bir de bize faul yapildiginda baska stadlarda cikan ugultu bizim stadda cikmiyor hakemler de takmiyor zaten. Hakemlerin en az etki altinda kaldigi stad maalesef inönü.
Tabiki bu en büyük taraftarin kim oldugunu degistirmez. Ancak takim ataga cikarken, bize faul yapildiginda daha fazla ses cikarmaliyiz. Bazen mactan cok kopuyor taraftar.
Sunu hemen söylemeliyim macla ilgimizi ancak 2-0 3-0 dan sonra kesip sova baslamaliyiz.
Yoksa sadece sarki söyleyerek bu isler olmuyor. Geseliler mac oynanirken neredeyse hakemin düdügüne uzanacak gibi cöküyolar kafasina. Tezahürat falan zaten yok onlar da bunu iyi yapiyor. |