![]() |
Alıntı:
|
bence yönetimle alakalı.yoksa bizde gerektiğinde baskı yapıyoruz hakeme. |
yönetim + federasyonun tamamına yakınının gs ve fbli olmalısıdır. gs deplasmandaykende aynı şekilde davranılıyor |
malesef haklısın ben burda man city maçına gıttım.Ya city topu ayağına aldımı atağa kalktımı sanki arkadan 100.000 kişilik bir ordunun ayak sesleri geliyormus gıbı bir his uyanıyor insanın içinde.en ufacık bir faulde en ufacık bir kartlık pozisyonda kornerlerde penaltılarda oyle bir ses cıkıyorki stadtan bir türk hakeemi olsa korkutan altını ıslatabılır okadar soluorum |
Alıntı:
|
Butun dunay bizi ornek alirken hayranlikla izlerken bizimkiler cekirdekcilere ozeniyor?? Yapmatin beyler Carsi gibi taraftar mi var! Isterseniz sahaya insin gol atsin birde!! |
ewt haklısın bir bakıma.biz hakemi baskı altına alacak şekilde desteklemiyoruz takımı.genelde şarkılar marşlar söyleyerek maçı bitiriyoruz.ama mesela ingiltere de falan seyirciler maçın gidişatına göre tepki veriyorlar.büyük uğultular falan yapıyorlar.yakın bir zamanda valencia nın kendi evindeki bir maçını seyretmiştim.seyirciler öyle bir baskı yapıyor ki hakem ne yapacağını şaşırdı.hakem karşı rakip lehine basit bir taç bile verdiğinde o seyircinin baskısı ve tepkisi karşısında acaba yanlış mı yaptım diye düşünmeye başladı.yani demek istediğim dünyada genellikle şarkı ve marş söylemekten çok rakibi ve hakemleri şaşırtacak ve onların üzerinde büyük baskı yaratacak tepki ve tezehürat yapıyorlar.bence biz de artık bu şekilde maçları oynamalıyız. |
bizim taraftarımız 10 numara bunu kimse unutmasın siz taraftara bakmayın yönetime bakın yönetime gs lı haldun üstünel alın adam herşeyi itiraz ediyo bizde öyle birşey varmı itiraz eden yok TFF verdiği cezalara itiraz eden yok yönetim yok yönetim biz kaç senedir hakemlerden çekiyoruz |
özetlersek taraflı yönetim taraflı hakemler taraflı basın... |
Türkiye`de Saat: 12:18 . |