![]() |
Kartal'dan son atak ! http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...01_414_232.jpg Mustafa Denizli´nin talebi doğrultusunda orta sahaya flaş bir takviye daha yapmak isteyen Beşiktaş´ta, bugün sıcak gelişmeler yaşanması bekleniyor. Mustafa Denizli’nin talebi doğrultusunda orta sahaya flaş bir takviye daha yapmak isteyen Beşiktaş’ta, bugün sıcak gelişmeler yaşanması bekleniyor. Başkan Yıldırım Demirören’in Schalke’nin tecrübeli ön liberosu Fabian Ernst için Alman kulübünün yöneticileriyle bir araya geleceği öğrenildi. Tarafların fiyatta anlaşması halinde Ernst’ün birkaç gün içinde İstanbul’a geleceği bildirildi. |
Haber kaynağı Fanatik olduğundan inandırıcı gelmedi..Bu saatten sonra İmza atılmadan inanmam..ne diyelim inşallah gelir ve takıma dinamizm katar.. |
ernst iyi adamda haber iyi mi bilmiyorum |
doğru bir haber olduğunu sanmıyorum.. |
bu atağın sonu ofsayt olur |
kolpa haber. |
Sayın Levent Erdoğan'da 2 şubat'a kadar yabancı transferin biteceğini açıklamış.İnşallah Ernst kalitesinde bir oyuncuyu kadromuza katarız.. |
daha kontenjan bile bosaltılmadı ama gelirse faydalı olur die düşünüyorum |
size olacak şeyi söyleyeyim seriçi zengin eder göndeririz slovaklardan birine eşek yükü para veririz getiriz sene sonu onuda göndeririz bu böyle sürer gider bakınız geçen yıllar |
yalan yalan yalan alıştık artık |
Türkiye`de Saat: 03:19 . |