![]() |
walla boboyu o kadar özlemişiz ki oynanan oyun umrumda bile değil gol atmak çok yakışıyor bi kere bobo kesinlikle bu takımın 11 inde olmalı oynanan oyunu açıkçası çok beğenmedim ama yusuf başlarda tello ve sakat olan delgadonun yokluğunda fena değillerdi diyebilirim cisse ve gökhan zan gitmesi gereken oyuncular artık ama takım daha iyiye gidiyor diye düşünüyorum bobo da geldi ohhh :):) |
ilk golde iyi takip etti bobo ancak penaltiyi ne tarafa atacagini cok belli etti, sert vurmasa cikariyodu kaleci ama yine de tebrik!! satilsin diyenlere cevap olsun ufaktan, gerci tek macta belli olmaz bu isler ama umarim iyi bir ikinci yarinin isaretcisidir.. :) |
bobo gıbı bır futbolcun var ve yedek oynat bak neler yapıyor sezon basından berı ılk 11 oynasa suan gol kralıydı cunku oyle pozısyonlar kacırıldıkı forvetlerımız tarafından bobo bunları kacırmazdı |
EKREM DAG .... HELAL OLSUN ... Bobo'yu yeniden kazandik ... Bobo çok onemli bizim için ... |
İlk yarıyı seyredemedim ama 2. yarıda daha sağlam top çevirebilseydik en az 5 olurdu maç ... Bobonun ise golle dönmesine çok sevindim... Ve umarım hocada bunu görür ve bir daha ki maçlara forvette boboyla başlar.... Takımın hırsı hoşum gitti ama bunu oynayacağımız lig maçlarına da yansıtmak zorundayız artık... Ve bu takımdan Cissenin bir an önce gönderilip orta sahaya kaliteli bir yabancı alınırsa şampiyonluğun en büyük adayı alırız... |
ah be hoca şu inadından vazgeç boboyu her maçta oynatt HELAL SANA BOBO |
Alıntı:
Kanser oldum Cisse yi izlerken.. S.Özkan da çok kötüydü her zamanki gibi. Bir de kaptanlık vermişler utanmadan.! BOBÔ nun attığı goller onu bu takımdan kesen ve Nobre aşığı teknik direktörümüze kapak olsun.! |
Tırnağı tabiki olamaz bu nobrenin yanında az bile.Komple sezon yatarken bravo nobre mi dendi sanki.Bobo nun yanında bir hiç tabiki artı kalkmış imza parası vs gibi eski köye yeni adetler getiriyor..Nobreyi beşiktaştaki kadar kimse beslemez merak etme 10 top gelecekte bir tane atılacak..Nobre türk statüsünde olmasa acaba bu takımda kalabilirmiydi komedi gibi .. |
Nobre kadar başınıza taş düşsün diyorum başkada birşey demiyorum. |
avantajlı skoru elde ettik güzel bobonun dönüşü süper oldu |
Türkiye`de Saat: 10:07 . |