Alıntı: ramesoon´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 903969)
Takımı beğendim..tabi Antalyasporun da çok kötü oynaması bunda etken faktörlerden birisi..Tabi Bobonun golleri mutluluk verici..Bobo OYNAMAK İSTEDİKTEN sonra bu takımda hertürlü formayı alır..Önce kendisi isteyecek sonra hoca verecek..Hoca nın elinde 3 formda ve kaliteli forvet varken seçim yapması kolay olmuyor..Hangisini kesip,diğerine forma verse tarşılacak,eleştirilecek bu aşikar..Ayrıca nedir bu Nobre takıntısı bir türlü anlam veremiyorum..Arkadaşlar Nobre Beşiktaş formasını geldiği ilk günden bu yana hakkıyla terleten YEGANE oyunculardan..Hiç hoş yorumlar değil bunlar..Ayıptır,günahtır..Neyse onun için 3 oyuncudanda akıllı bir şekilde faydalanmak şart..Takım 4-3-3 e yavaş yavaş alışmaya başladı..3 lü ortasahada oynayabilecek futbolcumuz çok az iş dönüp dolaşıp Transfer mevzuna geliyo..Eğer adam akıllı bir ortasaha oyuncusu alınırsa bu taktik iş yapar..Eğer alınmazsa çift önlibero önlerinde Delgado(yusuf) oynacak sanırım..zaten delgado ile yusuf bir arada düşünemiyorum..Sonumuz olur valla..Ya şu Ekreme ne dyiyeyim ya..Bazılarına göre (hala) Beşiktaşın topçusu değil ancak Takımın en banko oyuncusu oldu..Hoca taktiği yazarken ilk Ekremi yazıyo sonra gerisini getiriyor..Bu Emeği,forma aşkı,mücadelesi için Binlerce kez teşşekkürler EKREM DAĞ.. |
Aynen abi..
Nedir bu Nobre düşmanlığı anlamış değilm..Tamam kaçırıyor, saçma sapan vuruşları fln var ama şu adamn hakkı da büyük yaw..Adam savaşıyor, canını dişine takıp oynuyor her maç..Çıkıp kafa topunu alıyor, sağındaki solundaki adamlara servis yapıyor..Ortasahaya gelip top alıyor ki bu Nobre'nin BJKta kazandığı bir özellik, rakip kornerlerinde gelip top çıkarıyor, tekmeye kafa uzatıyor..Daha napsın adam yaw..
Holosko, Bobo, Nobre... 3 ü de birbirinden değerli forvetler..Ve türkiye liglerine göre üst düzey adamlar..Arkalarında çok sağalm bir ortasaha olsa ben daha iyi olacaklarını düşünüyorum gerçi ama yine de iyiler..
Ancak Bobo konusunda hocayı hatalı buluyorum..İlla ki biri yedek oturcak gerçeği var Mustafa Hocaynan ama bunun sürekli aynı kişi olması benim canımı sıkan konu..Holosko formsuzken sürekli oynuyor, Nobre formsuz olunca oynuyor ama Çıkıp kupa maçlarında kendini gösteren Bobo bir türlü 11e giremiyor..
Ben içerdeki rahat geçireceğimiz maçlarda Holosko-Bobo-Nobre 3lüsünün ilk11de oynayabileceğini düşünüyorum..Geçen sene gördük bunu..Arkalarında Tello ve Delgado olmasına rağmen 2 yesek de 4 atıyoduk..Kasımpaşa-Antep gibi maçlar buna misal..Bu sene de yapabilirdik bunu..Ama artık okadar rahat maçlarımız da olmicak gibi..
Mustafa Hocanın Artık Bobo'yu da ilk 11 e yavaş yavaş sokması gerek..Sürekli olmasa bile diğerleri formsuzken oynatsa bari..Form düzeylerine göre seçse..
Neyse ben inaıyorum 2.yarı da Bobonun daha çok gündemde olacağını..Umarm Kupada ve Ligde istediğimiz sonçları almaya devam ederiz.. |