![]() |
Beşiktaş'ın cezası açıklandı! Denizlispor maçı yüzünden PFDK'ya sevkedilen ve küfürlü tezahürat nedeniyle ceza alması durumunda otomatikman seyircisiz oynama cezası da alacak olan Beşiktaş'ın cezası açıklandı !.. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, bugün yaptığı toplantıda, siyah beyazlı taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000 TL para cezası verdi. Küfürlü tezahürat nedeniyle ise Beşiktaş'a ceza verilmedi. PFDK, Beşiktaşlı yöneticilerin küfürlü tezahüratları önleme çabalarının yanı sıra küfürlü tezahüratların kısa süreli olması ve devamlılık arz etmemesi nedeniyle Beşiktaş'a ceza vermedi. İŞTE O MADDE: Küfürlü tezahüratlar hakkındaki Futbol Disiplin Talimatnamesi maddesi şöyle: Stadyumlarda toplu olarak ve devamlılık arz eden şekilde, söz veya hareketlerde ya da pankart ve benzeri araçlar ile aşağılayıcı, tahrik edici nitelikte tezahüratta bulunulması yasaktır. Anılan ihlalin önlenmesi için azami gayreti gösterdiğini ya da olayların üçüncü kişilerce kötü niyetli olarak gerçekleştirildiğini yeterli ve inandırıcı kanıtlarla ispat eden kulübe ceza verilmeyebilir. ZAPO'YA 2 MAÇ! Aynı maçta hakeme yönelik hakareti nedeniyle Zapotocny'ye ise 2 maç ceza geldi. |
Sahanın kapanmaması iyi oldu..Bekliyordum böyle bir karar..Dikkat etmek lazım..Ama zapoya 2 maç kötü olmuş..Gökhan'a nasıl tahammül edecez bilemiyorum:) |
Alıntı:
|
sevındırıcı bır karar |
güzeL haber.. |
4lü savunmaya döndüğümüze göre Toraman-Sivok oynar işte..Denizlinin fantezi yapacağını sanmıyorum.:)İnş yapmaz yani:) |
Güzel haber... |
neyse ki sahamız kapanmıyor buna sevindim işte :) |
sevindirici bir haber... |
ucuz kurtulmuşuz.. |
cok iyi haber pazar günü mactayız o zaman :) |
Alıntı:
|
Walla elinde sağ bek için Serdar varken Toramanı oraya çekmenin, Gökhanı da Toramann yerine Stopere almanın hiç bi manası, açıklaması olamaz..Ayıptr o artık..:) Denizli ama bu işte..:) Seviyor adam cidden..:) |
zaponun 2 maç ceza alacağı belliydi ama bu küfürler yüzünden başımız ağrıyacak.taraftar olarak dikkat etmeliyiz |
Zapo'nun bir maçi kaldi ... zaten dun oynamadi bir de pazar gunu oynamiyacak ... yani gokhan'i 1 maç daha izlemek zorundayiz ..! |
Alıntı:
|
zapoya üzüldüm |
sahamız bu sefer kapanmadı ama bundan sonrada dikkatli olunmalı saha kapatılması için kimseye koz verilmemeli |
Alıntı:
Yanlis anlamadiysam . Bilen arkadaslar varsa soylesin .... belki yaniliyorum |
Arkadşalar bende kesin kapama bekliyordum. ama bu bir nevi tuzak olabilir saha kapansada kapanmasdada antalyayı yeneriz biz ancak kapama cezasını önümüzdeki daha zor maçlara saklıyor olabilirler onun için artık bu kadar yeter diyorum protestolarımızı daha normal ve yaratıcı şekilde yapabiliriz. |
Ligde alınan ceza kupada çekiliyor. |
Alıntı:
|
ıı oLmus (: |
yaşasın yaşasın sahamız kapanmamış :) |
derin bir oh çektim sahanın kapanmaması çok iyi oldu . |
İnönü'yü kapatacaklarsa her stadın kapanması lazım.Daha çarşamba akşamı Antalya maçında ne küfürler vardı. |
kapatsalardı nerde oynatırlardı acaba :S ii sevndrici hbrmiş saol |
bundan sonra dikkatli olmak lazim taraftar ihanet etti diyenlerede kapak olmus oldu neyse onu gecelim bundan sonraki maclarda devamli olarakta arasira olarakta kufur edilmemesi dilegiyle lutfen dikkat edelim biraz daha bu takim sampiyon olmasini istiyorsak eger onune engel degil arkasindan itici guc olmaliyiz bunu yapabilmemiz icinde once sahamizin kapanmamasi gerekiyor buna musade etmemeliyiz ve karara gelince olmasi gereken karardi turkiyedeki her statdda bukadar kufur ediliyor medya sadece besiktasta olanlari abarttigi icin carsi gurubuna dusman olan besiktasli arkadaslarda saldiriyor haliyle medyaninda gaziyla onun icin daha dikkatli olmak lazim taraftar arasinda bolunmusluk isteyenlere uymamak lazim |
Türkiye`de Saat: 04:33 . |