![]() |
Bobo'yu Kartal istemiyor http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...01_414_232.jpg Yunan basınına, “Türkiye´den ayrılmak istiyorum” diyen Bobo´nun menaceri Marcelo Franc, FANATİK´e konuştu: “Evet, Panathinaikos´la görüşüyorum... Çünkü Beşiktaşlı yöneticiler, Bobo´ya takım bulmamı istediler. Bu iş her an bitebilir” ‘Ayrılabilirim’ demişti Devre arasında teknik direktör Mustafa Denizli’yle görüşme yapan Beşiktaş’ın Brezilyalı golcüsü Bobo, “Eğer istemiyorsanız takımdan ayrılabilirim” demişti. Daha sonra ismi Werder Bremen ve son olarak da Yunanistan’ın Panathinaikos kulübüyle anılan Sambacı’nın Yunanistan basınına yaptığı açıklamalar gündem yarattı. Sportday Gazetesi’ne, “Beşiktaş’tan ayrılmak istiyorum. Panathinaikos’ta seve seve oynarım” diyen golcü oyuncudan sonra, menaceri Marcelo Franc da FANATİK’e konuştu. ‘Panathinaikos ciddi’ Panathinaikos'la görüştüğünü doğrulayan Marcelo Franc, transferle ilgili şu yorumu yaptı: Evet, sadece Panathinaikos’la değil, birçok takımla görüşüyoruz. Çünkü Beşiktaşlı yöneticiler Bobo’yu istemiyorlar. Defalarca görüşmelerde bulunduk ve benden Bobo’ya takım bulmamı istediler. Ben de bu yönde araştırmalar yapıyorum, temaslar kuruyorum. Bobo, Türkiye’de çok mutlu. Beşiktaş’ı da çok seviyor, ancak istenmediği bir yerde durması düşünülemez. Panathinaikos bize ciddi bir teklifle geldi.” ‘Bobo çok mutlu, ama...’ “Bobo'nun ne kadar mutlu olduğunu, sergilediği performanstan anlayabilirsiniz” diyen Marcelo Franc, sözlerini şöyle noktaladı: Antalyaspor maçında iki gol attı ve çok başarılı bir oyun sergiledi. Eğer Bobo mutsuz olsaydı, böylesine olumlu bir performans gösteremezdi. Beşiktaşlı yetkililerin, medyaya ‘Bobo takımda kalacak’ demelerini anlayamıyorum. Çünkü benden ısrarla takım bulmamı istiyorlar. Sanırım yakın bir zaman içerisinde Bobo, Beşiktaş’tan ve Türkiye’den ayrılacak.” Serdar DİNÇBAYLI |
ya bobo daha dün gitmek istemedigini hatta gitmeyecegini aciklamadi mi? ne bu simdi?.. |
valla bu yönetim ve t.d den buda beklenir ....adami bosunami yedekte oynatiyorlar demmekki gözden cikardilar boboyuda satinda rahatlayin ...seneyede kümede kalma mücadelesi veririz...ya niye gitmiyor bu yönetim ne isi var hala bizim basimizda ulan aziz yildirim bile bukadar kötü yöntmezdi besiktasi....ABV |
Bobo tam tersini söylemişti halbuki..Bu haberlerin hangi birine inanalım.. |
Bobo'nun anyalyaspor maçında attığı 2 gol üzerine sevinci farkedilemeyecek gibi değildi.. bu mutluluğu gazetelerdeki fotoğraflarına bile yansımıştı.. ben onun gideceğine inanmıyorum, gitmemelide... |
YALAN HABER !!! Sizinde dikkatinizi cekmiyor mu? Besiktas hakkinda hergun olumsuz haberler cikiyor.. Bunlar FBli ve GSli medyanin oyunu sakin inanmayin!!! |
Alıntı:
|
ben beşiktaşın resmi sitesinde yapılan yalanlamalara inanmıyorum |
neye inanacagimizi bilemez olduk zaten.. |
resmi siteden açıklanmayan hiçbir habere itimat etmiyorum artık... |
yine bi yalan haber offf ya bi yere gittiği yok bobonun |
NKFVAS . Ne kadar Beşiktaş Düşmanı Varsa . |
sacma hbr nobre ve bobo uzerıne oynanan oyun ıkısıde gıtmek ıstemedıklerını soyledıler |
Fanatik'ten bilindik Beşiktaş düşmanlığı haberlerinden bir tanesi daha.Bobo bir yere gitmeyeceğini daha dün açıkladı. |
Alıntı:
evet.bence de yalan bir haberdir.lütfen şu linke göz at.medya ile ilgili çok şey var http://www.besiktasforum.net/forum/m...ar/#post905047 |
kim kimi istemiyor ya nerden uyduruyolar bunları.. |
Faantik kaynaklı bir haber olduğu için bakmaya bile değmez.. |
Salla basın SALLA... |
Ya varya gerçekten yeter ya neden bizimle bu kadar uğraşılıyor bıktık yaa bıktık bu kadar yanlı haber olmaz ki diğer takımlarla ilgili hiç böyle şeyler yok hep bizimle ilgili.Bu basın sayesinde kalecimiz Hakan çok iyi oynuyordu resmen kariyerinin zirvesindeydi ve 8-0 olayından sonra bütün basın faturayı Hakan'a kesti ama o maçta sadece Hakan mı kötü oynuyordu tabikide hayır bütün takım kötüydü ama böylelikle basın Hakan'ımızı da harcamış oldu..Gelelim Ertuğrul Sağlam'a o da çok iyiydi tamam birkaç hatası yok değildi ama sonuç olarak namağlup ilerliyorduk ligimizde fakat Metalist maçında farklı yenilgiye uğradık diye bu seferde fatura Ertuğrul Sağlam'a kesildi ve sayelerinde görevinden istifa etti.Bu basının tek bir isteği var Beşiktaş'ımızı dağıtmak tam birşeyler iyi giderken herşeyi mahfediyorlar yeter artık birilerinin çıkıp bunlara dur demesinin vakti geldi de geçiyor bile... |
resmi sitede bu haberin bizzat bobo tarafından yalanlanması var görmek isteyen arkadaşlar okuyabilirler... bu yalan dolan haberlerle birbirimize düşürmek istiyorlar bizi... kanmıyoruz kusura bakmayın. |
Bu takimda Bobo cok is yapacak daha ,yeterki adama pas atsinlar,hep kendi basina birseyler yapmaya calisiyor.Takimda serdar ozkani gormek istemiyoruz:cok bencil oynuyor Son antalya macinda kac defa pas atmadi boboya Takimda herkes boboya oynamali bence |
En azından sezon sonuna kadar Bobo bizde...Ama sonrasını bilemiyorum, yönetimin niyeti belli bence, Bobo'yu elden çıkarmak ve ordan gelecek parayı abuk sabuk bi yerde değerlendirmek!.. |
Bu tip yalan ve kasıtlı haberlere artık bir yaptırım uygulanması lazım. Yoksa önü kesilmez, her gün ayrı bir saçmalık. Nasıl ki gazeteler başbakan veya cumhurbaşkanı'nın ağzından yalan haber yazamıyorlarsa ve anında yargı önünde hesap vermek zorunda kalıyorlarsa, benzer şey sporda da uygulansın. Kaliteli medya istiyoruz artık, saçmalıklarla dolu haberler sıkmaya başladı.. |
KoLPa haßerLerLe yaNcı FıKırLeRLe YINE TaWaN Yaßdı G.T oGLaNı ßaSsıN.. ßeSıKTaSı YaZıN HaTTa KaRaLaYıN aZıZ aMCaNıZdaN PaRaNıZı aLıN..! |
yalan haber! Delgado da sezonu kapatmıştı yalaka basına göre... adam yarın dönüyor... haftayada hazır... la la la lay lay laaayyyy kuş beyinli baaassıııınnnn :D:D:D |
Bende inanmak istemiyorum artık ama bobo da giderse artık bu takımdan birsey beklenilmez... |
fanatik ???? inanilirmi bu habere ya |
yalan haber inanmayalim |
Türkiye`de Saat: 01:48 . |