![]() |
Serdar'a pazubandı yakıştı! http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...01_414_232.jpg Teknik direktör Mustafa Denizli´nin kaptanlık pazubandını teslim ettiği Serdar Özkan´ın farklı bir özelliği var... Teknik direktör Mustafa Denizli’nin kaptanlık pazubandını teslim ettiği Serdar Özkan’ın farklı bir özelliği var... Beşiktaş altyapısından yetişip kaptanlık görevini yapan Sergen Yalçın’ın ardından pazubandı takan ilk isim Serdar Özkan oldu. Çocukluk hayalinin gerçekleştiğini söyleyen yıldız oyuncu, “Beşiktaş formasını giyiyorum, milli takıma kadar yükseldim, takımımda kaptanlık görevini yaptım. Hedefim Beşiktaş formasıyla şampiyonluk kupasını kaldırmayı hayal ediyorum. Sezon sonunda bu hayalim, gerçek olacak” diye konuştu. Yıldız oyuncunun üçüncü kaptan olması, taraftarları da memnun etti. |
Güzel konuşmuş..Umarım hayalleri gerçek olur ,artık yorulduk.. |
Ya neresi yakisti?? Serdar Ozkan 2. bir Ibrahim Uzulmez faciasi!! |
Alıntı:
|
kendinin ve nerde olduğunun farkında değil... |
Yildiz oyuncunun kaptanligi taraftari da memnun etti yazisinin dogru olmadigi zaten altindaki yorumlardan belli oldu.. :) |
Bence kendine gelmesini saglar. |
Basit oynasa aslinda yarar saglar ama yapamadi isleri yapmaya calisiyor.. Barcelona ve Messinin maclarina cok bakiyor herhalde.. 1 kisiyi geciyor pas atsa guzel pozisyon olacak daha 3 kisinin arasina daliyor.. Pas ver basit oyna kardesim sen MESSI degilsin!! |
serdar özkan form tutmaya basladı bence kaptanlık yakıstı zamanla daha da iyi olucak takıma daha da katkı sağlayacak . |
ya camıanın ıcınden yetısmıs bırının kaptanlık yapması guzel fakat soz konusu futbol olunca serdarı mac boyunca ayakta gorebılene ask olsun . sureklı yerde ayakkabısındamı sorun var anlamıyorum veya bı denge sorunu var gereksız calım calısmalarını bırakırsa aslında etkılı bı oyuncu ama erken havaya gırıyor ıns duzelır. |
Türkiye`de Saat: 20:21 . |