![]() |
Gereksiz çalımlardan kaçınması lazım.Aslında kumaşı iyi. |
Alıntı:
|
bence ondan daha iileri var pazubandını takacak |
Beni memnun ettiği kesin. O pazuband en çok Beşiktaşlı'ya yakışıyor. Alt yapıdan yetişmiş, Beşiktaş kültürüyle büyümüş bir çocuk Serdar. Şimdi bir bakışta size çok boş geliyordur, çalımları filan deliye dönmenize sebep olmuştur. Birçoğumuz takımda görmek bile istemiyordur. Ama o kadar şey varki bu çocuğun Beşiktaşlılığını gösteren geçmişten bu zamana.. Ben çok seviyorum Serdar'ı, yeteneği de ortada. İhtiyacı olan şey arkasında olduğumuzu bilmesi bence. Top kaybetmekten korkmayacak, bilecek ki taraftar onu her zaman destekleyecek. Bu onu çok başka yerlere götürür ona inanıyorum. İnşallah uzun yıllar takımda kalıp kaptanlık yapar ya da Nihat gibi gururlandırır bizi.. |
Yakısmadı!! |
Beyler alt yapidan son zamanlarda takima gelen nadir oyunculardan Serdar Özkan. Bu cocuk gelecegin yildizi olacak ancak takimin icinde bulundugu durum onu zora sokuyor. Eger bizim kadromuz iyi olsa ve Serdar Özkan 2-0 3-0 dan sonra maca girse. Yaptigi herseyi taraftar hos görür. 3 calism atip 4.cüyü kaybetse helal olsun denir. Ama su an böyle lüksümüz olmadigi icin adam 0-0 ken oynuyor ve kendine olan güvenini kazanmasi zorlaniyor. Cünkü taraftar 3. calimdan sonra 4. calimda topu kaptirinca cildiriyor. Serdar Özkan su an iyi degil ama cok iyi olacagina ben inaniyorum. Dedigim gibi zamana ihtiyaci var cocugu atese atip harcamayalim. Seric,Gordon,Higuan,Diatta gelecegine Serdar Özkan oynasin ben raziyim. Taraftarda alt yapidan gelen adama biraz tolerans göstermeli. Cünkü bizim tek umudumuz alt yapi. Baska sekilde sampiyon falan olamayiz. Serdar Özkan a sahip cikalim lütfen! |
Ben hiç yakıştığını düşünmüyorum.! Söylendiği gibi formanın hakkını vermeyen bir futbolcuya geçici olarakta olsa kaptanlığı vermekte nedir anlamış değilim.! |
haketmek lazım o pozubandını...hayalleri gerçek olur umarım ama gerçekleşmesi için faaliyet gösterilmesi şart... |
Ne? Yakistimi? Igrenç olmus, gerçekten tirstim ve üzüntü duydum. |
bence takımda en son kaptan olacak kişi... |
Türkiye`de Saat: 10:45 . |