![]() |
Şu an maçı izliorum ve görüyorum ki denizlinin gedlği günlerde oynattığı o çağ dışı anlayaıştan eser kalmamış. Evet ilk 11 kaliteli değil ama en azından doğru bir sistemle oynuyoruz şu an. Ernstte gelince çok daha iyi olacak ama holosko ve boboyoda bir şekilde forma verilmeli olmadı kes yusufu ilerde çift forvete dön bobo yada holosko değişmeli oynasın |
Ben sistem mistem anlamam takım çıkacak çatır çatır rakibi ezerek maçı alacak.. Geldin geleli böyle bir takım izliyemedik...! Ve çok puan kaybettik.! Hala konuşuyorsan ben hocayım diye aklına şaşarım Denizli....! |
Alıntı:
|
Sistemini az once izledik :( Boboyu neden oynatmiyorsun sen onu soyle ilk once,bizi kanser ediyorsun mac izlerken Nobre ne yapiyor kosuyor yukseliyor baska bi b.ta yaptigi yok Serdar ozkani ve nobreyi izlemek istemiyoruz artik |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Doğru Bobo yapamaz onu, ama ne bilim adam falan geçebiliyor en azından, rakipler de bayağı bi ürker hem...Başka da adam yok zaten orda oynayabilecek, Feindouno gibi bir adam lazım..:).. |
Evt 4-3-3 sistemini şuan dünyanın en iyi takımları kullanıyor..Fakat 3 lü forvetin sol ve sağ kanadındaki oyuncuları,Kanatta oynamayı bilen oyuncular olmalı..Şimdi siz Boboyu 3 forvetin solunda çizgiye yakın oynatmaya kalkarsanız yanılır,hata yaparsınız..bunu da bir kaç maçta gördük..Holosko az çok oynayabilir..ama Bobo asla..Haa eğer oynacaksa oynayacağı maçlar zorluk derecesi düşük veya İnönüde ki İç saha maçları olabilir..Hele Hele şu mevcut orta saha oyuncularımızla bobo-nobre-holo arkasında Delgado çok çok rizikolu olur..Bu oyuncuların hiç savunma yapamadığını düşünürsek,Ankaraspor,Kayseri gibi eli ayağı düzgün takımlar,3-4 atar gider işte..orta sahayı dirençli tutabilmek için Sivok mutlaka önlibero oynamalı..3 lü orta saha olacaksa benimde tercihim ernst-sivok-tello olur..3 forvetin solunda s.özkan,sağında holo santrafor olarak nobre veya bobo olabilir..Ancak hocanın Delgado veya Yusufun herhangi birinden vazgeçeceğini sanmadığımdan farklı taktik varyasyonlara yöneleceğini düşünüyorum..Ama 4-3-3 çok iş yapar.. |
Türkiye`de Saat: 00:24 . |