![]() |
Kartal'a Ekrem'den iyi haber! Beşiktaş, Antalyaspor maçının hazırlıklarını Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.. Daha önce yarınki maçta forma giymesinin zor olduğu açıklanan Ekrem'in bir sıkıntısının olmadığı ve oynayabileceği öğrenildi.. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen idmanda siyah-beyazlı oyuncuların, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından bir süre top kapma yarışı yaptığı bildirildi. Daha sonra ayak tenisi oynayan oyuncuların, son bölümde ise çift kale maç yaparak idmanı tamamladığı kaydedildi. Siyah-beyazlı takımın bugünkü antrenmanına sakatlıkları nedeniyle dünkü çalışmada yer almayan İbrahim Toraman, Bobo, Ekrem Dağ ve Zapotocny de katıldı. Daha önce yarınki maçta forma giymesinin zor olduğu açıklanan Ekrem'in bir sıkıntısının olmadığı ifade edilirken, siyah-beyazlı oyuncunun Antalyaspor karşısında takımdaki yerini alması bekleniyor. Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanına sakatlıkları süren Delgado ve Serdar Kurtuluş katılmadı. Kamp kadrosuna dahil edilen Serdar Kurtuluş'un MR'ının çekileceği ve durumunun gerçekleştirilecek kontrollerin ardından belli olacağı açıklandı. |
ohh be ne güzel haber:D.ekrem dağ gibi bişi olmuo adama inş hiç olmaz aynen bu formda devam eder |
Formayı kapmışken kolay kolay bırakmaz Ekrem...Ciddi bir şeyi yoktur umarım, yoluna devam eder... |
Yarın yine gözlerimizin pasını silecek :) sevindirici haber |
oh ya sonunda güzel bir haber..:smile: |
Çok iyi bir haber... |
Ekrem sakın bozma kendini etrafına bakarak şu takıma bir ruh getirki etrafındakiler biraz utansın ve birşeyler için kıllarını kıpırdatsınlar..Geçmiş olsun ve allah sakatlıktan korusun ekrem seni..Şans yanında olsun.. |
oynayacak olması sevindirici rakiplerin sürekli puan kaybettiği dönemde her maç çok önemli |
Ekrem mücadeleci olduğu kadar güçlü ve dayanıklı gördüğüm kadarıyla. Aman nazar değmesin. |
iyi ya sevindim Ekrem iyidir ona ihtiyacımız var :) |
Yaa Ekrem sakat sakat oynayacak gibi geliyor bana?? Sakin 1 mac icin kendini riske etmesin!! Ekreme ihtiyacimiz var!! |
ekram dağ gibi adamsın yıkılmazsın alemin kralısın :D cok sevindirici haber bu .. |
oh be sonunda güzel haber :) |
ekremin ne olduğı belli değil bi haber okuyorum sağlam diğerinde akat bende anlayamadım ya |
durumu maç saati belli olcak sanırsam |
Türkiye`de Saat: 17:27 . |