![]() |
Seric bombaladı Beşiktaş'tan ayrılan Anthony Seric şok açıklamalarda bulundu. Tecrübeli oyuncu, "Gelmeden önce dönemin menaceri Sinan Engin ile görüşmeler yaptım. Son anda ortaya arkadaşı olduğunu söylediği bir menacer çıktı. Ortak çalışıyorlardı... Bir kez bile 90 dakika kendi mevkiimde oynayamadım. Sağlam kadroyu kendisi kurmuyordu. Denizli bunu değiştirdi, Cisse ile bana açıkyüreklilikle kulüp bulmamızı söyledi. Denizli dışındaki herkes yalan sözlerle beni kandırmaya çalıştı" dedi. |
iyi demiş madem oynatmayacaksın niye aldın |
doğru söylüyor.tebrikler seric.çok güzel açıklamalar yapmış |
Gordon, Higuain, Seric ve daha niceleri.. Hepsi kırılan kalpleriyle ayrıldı bu kulüpten..Beşiktaş'ın yanlış transfer politikası her türlü, herkese zarar..Bundan sonra düzelir umarım.. |
seriç te haklı denizlide denizli eğer onu kullanmayacaksa göndermek istemesi doğal |
Söyledigi bir cümle var ki"Saglam kadroyu kendisi kurmuyordu" bu da Saglam in ne kadar adam oldugunu gösteriyor tabi!!! Ayrica Saglam döneminde gelen transferlerin hicbirinden hayir görmedik bosa giden tonla para ve basarisizlik!! Bursa nin basina gecmesi iyi oldu bizien büyük düsman olarak gören SEFTALILERI icerden cökertir hic olmazsa:) |
Seric ne dese cok hakli , adam alindigindan beri hic oynamadi neredeyse , Madem Oynatmicaksiniz Neden Aliyorsunuz ? Febe gibi .. |
Tamamiyle hakli Seric, zaten Denizli'ye kizmamis, acik bi sekilde kendine klüp bul dedigini belirtmis sadece.. Bu ara camiada yasananlar cok kötü.. |
Bizdeki sinan engin adındaki dansöz kel olduktan sonra daha çok kişiler kandırılırdı allahtan çarşı görevini yaptı ve biletini kestirtti şimdi inş darısı bu ezik yönetimde..Şu boşa giden paralar bir hesaplansa acaba kaç milyon eurolar çıkar?? |
seriç %100 haklı. yolun açık olsun seriç. |
Türkiye`de Saat: 07:00 . |