![]() |
Beşiktaş 1 Antalya 0 http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...02_414_232.jpg Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 18. haftasının kapanış maçında Antalyaspor'u 1-0 yendi. Kupa çeyrek final ilk ayağında deplasmanda yendiği rakibini bu kez İnönü'deki puan mücadelesinde Tello'nun 30 metreden mermi gibi şutuyla deviren Kara Kartal, zirve yarışına 'devam' dedi 3 değişiklik Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Antalyaspor ile hafta içinde oynanan Fortis Türkiye Kupası maçının kadrosunda 3 değişiklik yaparak takımını Antalyaspor maçına çıkardı. Aynı takımla 4 gün içinde ikinci kez karşı karşıya gelen siyah-beyazlılarda, ilk karşılaşmada 11’de sahaya çıkan Bobo, Holosko ve Uğur bu kez yedek soyundu. Bu oyuncuların yerine Nobre, Yusuf ve Tello görev yaptı. Beşiktaş17 kişi Beşiktaş, Antalyaspor karşısına 17 kişilik kadroyla çıktı. Sakatlığı bulunan Delgado ile kart cezalısı Zapotocny kadroya alınmazken, yedek kulübesinde Hakan, Uğur, Erkan, Bobo, İbrahim Üzülmez ve Holosko yer aldı. Bu arada sakatlığı geçen Serdar Kurtuluş da ilk 11’de sahaya çıktı. "Irkçılığa yer yok" Beşiktaşlı taraftarlar, tribünlerde meydana gelen ırkçı söylemlere tepki gösterdi. Kapalı tribünde "Tribünlerde ırkçılığa yer yok" pankartı açan taraftarlar, ayrıca Galatasaraylı taraftarların Sivasspor’un İsrailli futbolcusu Balili aleyhine yaptığı tezahüratlar için de "Irkçı olmak Cim Bom’u tutmaktan da beter" yazılı pankart açtı. Bu arada tribünde maç öncesi evlenme teklifi için de bir pankart açıldı. Bir taraftar, "Tubam benimle evlenir misin?" pankartı açarak evlenme teklifinde bulundu. Öte yandan, Beşiktaş ile Antalyaspor arasında BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan PAF Ligi maçı 0-0 berabere sonuçlandı. Bakan Başeskioğlu maçta Beşiktaş-Antalyaspor maçını Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu da izledi. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de maçı izleyenler arasında yer aldı. Gaziantepspor'un golü coşturdu Beşiktaşlı taraftarlar, kendi takımlarının maçından önce oynanan Fenerbahçe-Gaziantepspor maçını televizyondan takip etti. Beşiktaş çarşı içinde maçı izleyen taraftarlar, Gaziantepspor’un attığı gol sonrası büyük sevinç yaşadı. "Şifo" Memhet'e alkış yağmuru Beşiktaşlı taraftarlar, eski futbolcuları, Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek’e maç öncesinde büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Taraftarlar, "Şifo Mehmet" diye uzun süre alkışladıkları Mehmet Özdilek’i kapalı tribünün önüne çağırarak "Seviyoruz seni" diye tempo tuttu. Özdilek, sevgi gösterilerine alkışla yanıt verdi. Küfür uyarısı Maç öncesinde Beşiktaşlı taraftarlara, dahili anonsla, küfür etmemeleri konusunda defalarca uyarı yapıldı. Taraftarlardan, şampiyonluk yarışında takımlarını küfürsüz desteklemeleri ricasında bulunuldu. |
çok etkili bir oyun değildi.sonuçta 1-0 da olsa 3 puanı aldık. |
Bobo harikasın,ekrem ve yusuf sende bayağı iyi sayılırsın ama serdar özkan sana bu takım fazla artık gidip kendine kulüp bulsan ii olacak...26.Haftaya adım adım geliyoruz sanki denizlinin sihiri tutacak gibi.. |
Tellonun golü bence sezonun gol ü oldu sanırım çünkü tam bir mermi ve 90 daki örümcek ağlarını temizledi..Tbrkler tello boş geçmedin antalyayı yine ..Tello antalyacı oldu sanırım :embarassed::rock: |
vasatın üstünde bi futbolcu göremedim.ama 3 puan almak güzel. bu saatten sonra futbola değil aldığımız puana bakmalıyız |
TELLOOOOO TELLO yine jeneriklik golü çaktı bjkmiz kazandı.. |
Kadroyu gördüm eyvah dedim, 1-0 alırsak iyidir!..Kadorda artı olan tek şey Üzülmez'in kesilip onun yerine Ekrem'in oynamasıydı, bu böyle devam eder umarım...Gol gelene kadar kim Beşiktaş kim Antalya anlayamadım, sanki kırmızılar biz beyazlar onlardı, 3 puanı isteyen, gol pozisyonlarına giren onlardı...Çok hücumcuylan oynamak çok gol atmamızı, gol pozisyonuna girmemizi sağlamaz, doğrudur, peki defansif oyuncularla oynadığın zaman daha az pozisyon mu veriyorsun, bunu çözememiş mi Denizli...Adamlar oynadı biz seyrettik resmen...Valla hücumu sevdiği için Denizli'yi destekliyordum, ama hücumu düşünen bir teknik adam 3 forvetinden nası 2'sini kulübede oturtur anlamak mümkün değil...Ben maç öncesi inş. 3'ünü oynatır diyorum, bi bakıyorum bir tanesi kadroda, onu da koymasaydın bari...Valla böyle gitmezki bu, doğru düzgün bir 11 görelim artık yaf...Yazık valla, rahat rahat izleriz diyoruz maçı, ama yok, düdük çalana kadar rahat yok bize, dudaklarımızı ısıra ısıra izliyoruz maçı!..Bugün sevindiğim tek nokta, Ernst transferinin gerçekleşmiş olması...Galibiyete bile sevinemedim adam gibi!..Ersnt geldiğinde Cisse forma yüzü göremeyecek, yine maceraya atılmaz inş. Denizli...Ernst bu takımın ilacıdır ama Denizli yine abuk sabuk kadrolar çıkartırsa Ernst bile çare olamaz bi saatten sonra... |
Alın size cesur Denizli..:) Ahan da deli cesareti..:) Ne tarafından tutsan dökülecek bir kadro çıkarmış yine..:) İnönü de Antalya'ya karşı çift önlibero, tek forvet..Üstelik önliberoların 1i stoper öbürü ondan da beter..:) Konuştuğunun çeyreği kadar mantıklı işler yapsa uçar gideriz de..Kaldık akılsızlara işte.. Nobre tek kaldı ilerde sürekli..Tello çabaladı biraz ama öbürleri ölüydü..S.Özkan tam bir faciaydı zaten..Yerine giren Holosko da berbattı..Ekremi beğendim solda.. Yusuf'a gelnce..3-4 tane sağlam pas dışında oyuna hiç bir etkisi yoktu..Ama o 3-4 pas da süper ötesiydi..Matiası aricaz gibi..:) Genel itibariyle de tat alamadm..Denizli akıllanmalı 1 an önce..İçerdeki 2 maçımız da 1-0 bitti üstüste..Hiç iyi sinyaller vermiyoruz.. Sivok deli gibi bi oraya bi buraya koşturdu maç boynca acıdım adama..Cissenin de görevini yaptı sağolsun..:) Ama bu takım Ernstlik bir takım değil orası garanti..Ernstin böyle Sivok gibi koşturacağını sanmıyorum..:) Erkanı bekledm alır diye..:) Onu da yapmadı..Nedendir acep...:) İzleyemedm bi türlü şu adamı..:) Her neyse..Haftaya daha iyi oluruz umarım dicem ama olmicaz..:) Yanılmak ümidyle..:) |
Mac ikinci yari biraz daha iyiydi ancak yine de tatsiz tuzsuz bi mac oldu.. Tello'nun golü olmasa cekilir bi doksan dakika degildi.. |
Tello'nun golü gerçekten jeneriklikti. Bu arada Toroman ile attığımız golde de ofsayt yoktu bana göre. Gökhan Zan'da 2 net pozisyona girerek günün adamı olma yolunda ilerledi ama beceremedi tabi. Tek forvetle oynadığımız için bol pozisyon beklemiyorduk maçtan önce de. Kupa maçında Nobre'yi dinlendirip Bobo-Holosko ikilisi ile başlarsa çok daha iyi olacaktır. Rakiplerin puan kaybettiği bir haftada kazanmak önemliydi ve öyle de oldu.. Eksikler de giderilince daha iyi olacağız umarım.. |
yine 1-0 sonuç yine taraftar son dakikalarda ölüp ölüp dirildik |
İlk yarı berbat tık. Tello nun süper golu bizi galibiyete tasıdı. 2. yarı biraz toparlandık ama Nobre tek basına cok pozisyona girdi ama varlık göstermedi. G.Zan 2 tane penaltı noktasının ordan gol kacırdı . Toraman gene hatasızdı. Kayıpsız atlattık ona sükür... |
rüştüyü unutmamak lazım.maçın genelinde iyi olmasına rağmen 88. dakikada yaptığı fantazi kalpten götürüyordu |
ßencede o gercekten fenaaydı.. onun harıcınde zan'ın kacırdıgı neydı oLe yhaa.. werıLmeyen goLde ofsayt degıLmıs ama anLamaması doaL hakemın cunku tam cızgının ordaymıs.. |
Vallah maca baktigim anda dedim gecen haftaki denizli macinin kopyasi olacak bari ordaki gibi 1-0 maci alallim dedim. tello o golü atmasa kim bilir mac nasil olurdu. futbol 0 ama önemli olan 3puan daha disli takimlara karsi ne yapariz onu bilemiyorum azcik tedirginim bu konuda maalesef |
Artık iyi futboldan çok alınan 3 puan önemlidir benim gözümde..Kaldıki o kadar kötüde oynamadık..Yusuf yine kalitesini gösterdi, Holosko'ya adeta alda at dedi ama son vuruşta etkisizdi.Bizim son vuruşlarda becerikli olsaydık bugün daha farklı kazanırdık..Tabi bunda kaleci Ömer'in de etkisi büyüktü.Aerık galibiyet serisi yakalamamız lazım, Konya'yı yendik mi gerisi gelir zaten.. |
Süpersin tello |
Alıntı:
Bu arada spor programlarında tekrar izledim ve ofsayt falan yok Toraman'ın golünde.. |
Alıntı:
|
bu denizli boboyu neden oynatmadığını bana açıklasın başka bişey istemiyorum ondan...kasıtlı mı yapıyor diye düşünüyorum bazen. |
ne kadar kızsamda bağırsamda sahada Delgado'yu arıyor hep gözlerim... Dön be Kızılderili sensiz Beşiktaş'a alışamadım... Bu arada Cisse'ye bu kadar eleştri yapan arkadaşlar Cisse'den ne bekliyorsunuz? Cisse defansif ön libero... ve orta sahadaki topların %90'ına ayak koyuyor top kazanıyor... görev adamı Cisse... gidince çok ararsınız... BKZ. Cisse'nin oynamadığı maçlar... Nobre'de bal yapmayan arı... Aydın'ı vereceklerine serdar özkanı yollasalardı... Denizli yeter artık!!! BEŞİKTAŞ EGOLARINI TATMİN EDECEĞİN BİR TAKIM DEĞİL!!! |
bobo zaten ayrı bir muamma.en son tello golü atarken bobonun oyuna girmesi için 4. hakem tabeleyı kaldırıyordu ki gol oldu.gol olunca denizli vazgeçti oynatmaktan.artık ilk 11 oynamalı diye düşünüyorum |
evet yaa neden ilk 11 oynamaz anlamıyorum yaa bi kafa şutu var nobre bi yarım sezon öyle pozisyona girmedi anlamıyorum golcü var yanında tutuyor tek olmıcanıda ilk yarı gördük holoskoyu aldı takım daha iyiydi |
Alıntı:
|
bugun yıne vasat bır futbol oynadık son dakıkalara dogru rakıp ataklar tehlıkelı olmaya basladı. iki haftadır ıcerde 1-0 kazanıyoruz kı bu benı korkutuyor. kupa macından sonra bugunde ekrem sol kanat oynadı bana gore ekrem sol kanat oynamasın sağ kanattakı performansı daha ıyi. serdar ozkan ve serdar kurtulus su ankı kadroda 11 oynamayacak ısımler bence serdar ozkanın yerıne holosko cok daha ıı olur.ınsallah bundan sonrakı maclarda ıı futbol ve bol goller buluruz |
Su BOBO banko oynasin artik,serdar ozkanin yerinede holosko oynasin nobre son 15-20 dakika kala girsin,kosmakla futbolcu olunsaydi herkes futbolcu olurdu sayin denizli |
Bu arada koskoca besiktasimiza yakistiramadim son dakikada oyuna oyuncu aliyor resmen zaman gecirmek icin,bunlari yapacagina nobreyi,serdar ozkani keseceksin |
ya abi ya ben bu futboldan zerre kadar anlamiyorum yada bu forumun genel anlamda futbolun nasil oynanmasi gerektigiyle alakali bi sorunu var denizli geleli izledigim en iyi besiktasti bugunku besiktas macin 20. dakikasindan itiberen birde son 5 dakika falan daginikti gayet derli toplu bir futbol oynadi bence bugun takim cisse daha ne yapsin anlamadim gol pasida atti sutta atti topta kesti basina uyupta cisse dusmani kesilmeyin kardesim yaw tek sorun forvette nobre israr ediyorum etmeyede devam edecegim nobre bu takimin 1 numarali santroforu olamaz bobo varken |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kötülemek kolay olduğu içindir, sonuçta hepsi Beşiktaş oyuncusu. İyi de oynasa kötü de oynasa bizim oyuncumuz, sahip çıkıp destek olmak yerine, kişiliğine ve şerefine varana kadar hakaret etmeyi tercih edenler var. Bu yapılan takıma ne kazandıracak diye düşünmeli taraftar öncelikle. Bugün Dünya üzerinde her maçını müthiş oynayan bir spor kulübü var mı diye düşünmek lazım birazda.. |
hayir cisseden daha fazla hata yapan toramanda bas taci ediliyor taraftarlarimiz arasinda oda ayri bir konu yani ya ben simdi besiktas taraftarini bilmesem futbolu nekadar iyi bildiklerini anladiklarini bilmesem su forumdaki yorumlari okuyarak futbol cahili bir taraftar yakistirmasini rahatlikla yapabilirim yahu herkez olmayacak yapamayacak adamlardan yapamayacagi seyleri istiyor o adam onu yapamayincada kiziyor kufur ediyor bu nebicim mantiktir anlamadim |
açıkçası ekrem i pek beğenmeyen insanlardan biri olarak bugün kendimden biraz utandım , sol bekteki yerini hiç de yadırgamadı oldukça da mücadeleci ve hücuma destek veren bir yapıda oynadı, i.üzülmez den kurtulabilcez sanırım en azından ilk 11 olmasından :D onun dışında gökhan zan ı sivok u nobreyi oldukça iyi niyetle oynayan başarılı sayılabilecek bir performansda gördüm özellikle gökhan görevini neredeyse eksiksiz yaptı bence. Nobre de her zaman bildiğimiz nobre zaten :D he gol kaçırdı gene ama indirdiği toplar her pozisyonun içinde olup karşı defansı yorması falan filan bi dolu etmen var. Bunlar dışında öncelikle yusuf a deyinmek gerekirse gerçekten çok kafa karıştıran bir oyuncu, oyunu yavaşlattığını ağırlaştırdığını düşünüyordum başlarda. Ama oyun içinde tutulması gereken bir oyuncu olduğuna karar verdim. Çünkü gerçekten ani patlamalar yapabilen oyunun sonuna kadar birşeyler yapabilecek bir oyuncu. Zekasını iyi kullanıyor ama biraz daha hızlı oynasa çok daha başarılı olabilir bence. Ve tabii ki en önemli adam tello!!! sağda solda boşuna haykırmıyoruz denizli bu takıma tello yu kazandırmakla belki de en önemli artıyı sağladı. Bir adam oyunun her yerinde bu kadar etkili olabilir mi ya gerçekten çok iyi ve çok profesyonel bir oyuncu. O böle devam etsin bu takım kolay kolay maç vermez. Ve son olarak cisse, cisse konusunda ben de çok kararsızım cisse izlerken insana gerçekten laubali gelen bir oyuncu bu soğukkanlılığından mı görev adamı oluşundan mı bilinmez ama sanki kendine söylenenden fazlası onu ilgilendirmiyormuş gibi davranıyor. Kendi bölgesi içinde gerçekten güzel yer tutuyor uzun oluşunun avantajını kullanarak topları iyi kesiyor hava toplarında da etkili. Ama özellikle bazı pozisyonlarda kaçırdığı çok basit paslar, saçma sapan çektiği şutlar(ki ben cisse nin düzgün bi şut çektiğini hatırlamıyourm) ona karşı düşüncemi tamamen karartıyor. Oynadığı bölge itibariyle çok daha hareketli ve istekli olması gerekiren o son derece durgun oynuyor. Bu da takımın dinamizmini bozuyor biraz. Cisse ernst gelirse gider zaten bu takımdan büyük ihtimal. bu maçda takım çok iyi olmasa da pozisyona girme açısından gene de verimliydik. Denizli nin deneysel çıktığı bi maçtı biraz da tello nun füzesi olmasa puan da kaybedecektik ama gene de çok kötü olduğumuzu düşünmüyorum maç bizim hakkımızdı aldık hayırlısı artık önümüze bakcaz... |
tamam ilk yarı kötüydük ama ikinci yarı bence gayet iyiydik hele Tello'nun golü dillere destandı yani süperdi maçın adamı diyebilirim:D Ama sanki bu maç Holosko'da bir düşüş vardı gibime geldi ama Holosko düzelir ona güveniyorum :) |
ekrem tello çok calıstılar gercekten nazar değmez insallah cok iyiler |
Türkiye`de Saat: 01:43 . |