![]() |
Tello: Böyle bir gol atacağım aklıma gelmemişti Tello: Böyle bir gol atacağım aklıma gelmemişti Antalyaspor karşılaşmasında attığı nefis golle beşiktaş'a 3 puan getiren Tello karşılaşma sonrası attığı golü anlattı O anda topu aldığımda kaleye vurmayı düşündüm. Topa vurdum ve top ayağıma gerçekten çok iyi oturdu. Doğrusunu söylemek gerekirse topun böylesine güzel bir noktaya gidebileceğini tahmin etmedim. Gerçekten çok güzel bir gol oldu. Kalecinin şansı yoktu. Olsaydı bu topu kurtarabilirdi. Benim golümle kazandığımız için çok mutluyum. Çünkü ben uzun süreden bu yana gol atamıyordum. Galiba en son golü Gençlerbirliği'ne atmıştım. |
o nasıl bir goldü yhaaa bak bak doyamadım...süpersin tello seviyoruz seni... |
ßencede superdı yhaa harßı cuk oturmus top ama.. o an kımsenın akLından oLe ßısı gecmesdı zaten denedı we oLdu ;) |
tellonun golleri gerçektende çok kaliteli oluyo ayağını çok iyi kullanıyo.... |
Benimde gelmemişti valla..:)..Zaten o anda tribünler de Bobo Boboo diye bağırıyordu, tepkiler gelmeye başlamışken Tello füzeyi bi gönderdi ve taraftarı coşturdu..:)..Süper bir goldü... |
Müthiş bir bazuka yolladı Tello..Tartışmasız bu haftanın en iyi golüydü.İnşallah bu gollerini sıralamaya devam edersin Tello... |
helal olsun tello valla öyle bi gol attınki herkes kendinden geçti :D |
Tellodan başkasıda kolay kolay atamazdı zaten helal olsun valla |
tello nun ayağına sağlık güzel gollerin devamı gelir inşallah |
Golü attıktan sonra tam önümüze geldi çocuk gibi sevindi harikaydı. |
Türkiye`de Saat: 15:22 . |