![]() |
Ömer'den Tello'ya tebrik Ömer'den Tello'ya tebrik Antalyaspor'un tecrübeli file bekçisi Ömer karşılaşma sonrası Tello'nun golünü anlattı "Ben buradan Tello'yu tebrik ediyorum. Kupa ve lig maçında çok güzel iki gol attı. Avrupa'da böyle gol olunca spiker "fantastik gol" diye bağırıyor. Bizde ise hemen hata aranıyor. Türkiye'de böyle gol olunca 'acaba kaleci kurtarabilir miydi?' diye konuluşuyor. Tello güzel bir gol attı. Hem biz, hem Beşiktaş bugün iyi bir mücadele verdi. Futbol adına güzel bir geceydi" Kaynak: BJK Transfer Borsası ve Haberleri |
harbiden muhtesem bir gol atti tello |
Ömer'den 10 tane olsa yine de gol olurdu o pozisyon...Astı resmen...Ömer de bükemediği eli öpmüş, helal..:).. |
ve aynı golü 3 0 lık kupa maçındada atmıştı yine uzaktan aynı doksana:D. Datdiridatdat datdiridatdat datdiridatdat ööööööööööööööööömer:D |
bravo helal olsun güzel bir hareket gerçekdende |
hakkaten 10 numara goldü... 10 kere vursun 10 kere gol olurdu o vuruş.... Ömerin yaptığıda şeye benziyor öyle vurduktan sonra elbette ki yerim cinsindendi :D |
dunyanın en iyi kalecisi olsaydı oda yerdiii |
Bencede o topu tutacak kaleci daha doğmadı:D çok güzel bir goldü tebrik ediyorum Tello'yu görsem onu alnının ortasından öpeceğim:D |
gol hemen önümdeki kalede oldu anlatılmaz yasanır bir gol harika bir gol helal tello |
süperdi ciddn |
Türkiye`de Saat: 09:29 . |