![]() |
Fabian Ernst Beşiktaş'ta http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0201192526.jpg Hırvat oyuncu Anthony Seric'in, Hajduk Split ile anlaşmasının ardından yabancı kontenjanı sorununu çözen Beşiktaş, ara transferin bitmesine saatler kala Schalke 04'ün defansa dönük orta saha oyuncusu Fabian Ernst transferini bitirdi. Lig Tv muhabiri Ömer Güvenç'in haberine göre, Beşiktaş Ernst ile 2,5 yıllığına, 8 milyon avro karşılığında anlaştı. Ernst'in yarın İstanbul'da olacağı, sağlık kontrolünün ardından kendisini Beşiktaşlı yapacak sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi. FABIAN ERNST KİMDİR? Doğum Yeri : Hannover - Almanya Doğum tarihi : 30 Mayıs 1979 Boy : 1.83 Kilo : 80 FABIAN ERNST'İN KARİYERİ Yıl Kulüp Maç ( Gol ) 1996–1998 Hannover 54 ( 1 ) 1998–2000 Hamburg 48 ( 0 ) 2000–2005 W.Bremen 152 ( 11 ) 2005– 2009 Schalke 103 ( 1 ) Alman Milli takımı 24 ( 1 ) NOT : Fabian Ernst'e Beşiktaş forması, Photoshop tekniği kullanılarak giydirilmiştir. http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0202002725.jpg |
hayırlı olsun.Bu adamı neden bıraktılar devre arası anlamış değilim.Bu ligle yakından ilgilenen arkadaşlar varsa bu transfer hakkında yorum yaparsanız sevinirim. ben bu yönetimin böyle bir transfer gerçekleştirebileceğine inanmıyorum.Bi bityeniği var ama hayırlısı ! |
hayırlısı olsun beşiktaşımız için Alman SÜperStarı . |
bu adamın defansif yönü çok kuvvetli atak yönü bakımında nasıl acaba? |
iyi paslar atiyor, iyi oyun kurabiliyor.. cok savasiyor tam bir pitbull yani. Cok sevindim gelmesine. Almanyada oturuyorum ve cok seyrettim maclarini. milli takimdada iyi maclar cikardi, devamli schalkede ilk onbirdeydi ve ikinci kaptandi. Hayirlisi olsun, helal olsun yönetime !! Schalke Forumlarinda bakarsan, hepsi onlarin yönetimlerine küfür ediyor "Niye satiyorsunuz" falan, cok kiziyorlar ve anlayamiyorlar. |
mükemmel bi adam beşiktaşıma yakışır bi transfer tebrik ediyorum |
Hoşgeldin Hitman :) |
wilkommen fabian mükemmel bir adam madam cissenin yerine : pitbull ernst yanında sivok beton gibi bir orta sahamız olacak şampiyonluk geldi arkadaşlar şampiyonluk geldi |
ya tvde gelisi gösterilecekmi? |
iyi kullanilirsa süper :) hayirlisi olsun. |
Türkiye`de Saat: 03:01 . |