![]() |
Alıntı:
|
güzel haber de diğer başlıkda da aynı yayının yazarı uğur doğan ernst e sallamış :D ters bişe sölemek amaçlı sölemiyorum da medyanın her kanadında bu yaygın kanıya rastlanıyor gene sölemeden edemedim :) |
valla ben serdar kurtulusu kiyaslarim arkadas israr edilseydi besiktasin lampardi olacakti o bolgede malesef degistirdiler cocugun yerini son mactada orta sahaya gecti macin sonlarina dogru antalyanin butun hizi kesildi serdari karistirmayin ben bi ayri seviyorum serdarimi bence mukemmel bir topcu serdar yeterki istikrarini tekrar yakalasin |
Teşekkürler Futbol Aktüel..Daha önce de bir konumuzu haber yapmışlardı..Demek ki değer veriliyor bize..Alkışlar size.. :congrats: |
teşekküerler futbol aktüel. paylaşm içn teşkkürlr |
Yaşa hiç takılmayın arkadaşlar..Önlibero mevkii ; üst düzey pozizyon bilgisi gerektirir..O da ancak genellikle tecrübe ile gelişir..Yani Ön liberolar aşağı yukarı 30 yaşında en verimli dönemlerine ulaşırlar..Makelele 35 yaşında PSG nin belkemiği..Gattuso 30 yaşı devirdi ,yokluğunda Milan sallandı..Giuntı ve Tayfur 30 dan sonra verimleri arttı..Ayhan 30 dan sonra değerlendi..Siz bakmayın basının zırvalarına..Ernst ;o yer için Beşiktaşın alabileceği iyi adamlardan biriydi..kim aldıysa ellerine sağlık..çok faydalı olacağına da inanıyorum..İlave olarak da diğer orta saha oyuncularınında verimini yükseltecektir göreceksiniz.. |
DÜn dediklerimin aynısını diyor iştee Ben dün aynen şunu dedimm yönetimin kararveripte aldığı en iyi futbolcu ernesttir ..sivok ,zapo,önlerinde ernest süper ötesi süper. basının iyi dediği gülizarı vee maldanadoyu da görüdkk ilah yapmışlardı ilk geldikleri zaman . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:22 . |