![]() |
Bobo'nun haklı isyanı Bobo'nun haklı isyanı Kupa maçında Antalya filelerini 2 kez havalandıran Brezilyalı yıldız, dünkü maçta yedek kalınca büyük üzüntü yaşadı. Sambacı son 15 dakika görev yaptı http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Kupa maçında Antalya filelerini 2 kez havalandıran Brezilyalı yıldız, dünkü maçta yedek kalınca büyük üzüntü yaşadı. Sambacı son 15 dakika görev yaptı. 'Daha ne yapayım' Fortis Türkiye Kupası karşılaşmasında Antalyaspor'a 2 gol atan Bobo, dünkü lig karşılaşmasında adını ilk 11'de göremeyince isyan etti. Büyük moral çöküntüsü yaşayan Sambacı'yı takım arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. Brezilyalı futbolcu, hocasına, "Dana ne yapmam gerekiyor. Gol atmak suç mu, eksiklik mi... İki gol birden attım. Artık oynamak istiyorum" diyerek isyan etti. Taraftar destek oldu Teknik Direktör Mustafa Denizli ise, "Sakin ol ve böyle düşünme... İkinci yarıda sahada olacaksın. En önemli silahım sensin" dese de, Bobo'yu ikna edemedi. Ancak tribünler sahaya çıktığı andan itibaren Bobo'ya büyük destek verdi. 30. dakikadan itibaren Siyah-Beyazlı taraftarlar Bobo'ya destek olup, moral verdiler. Sambacı, son 15 dakikada Nobre'nin yerine görev yaptı. Kaynak: BJK Transfer Borsası ve Haberleri |
al işte Nobre efendi üzülüyor ama bu adam napsın yazık değil mi ya... |
Adam kac zamandir yedek oturup son bilmem kac dakika oyuna giriyo, Nobre her mac banko olmasina ragmen üzülüyo falan.. Ben de anlamis degilim.. |
Artık BoBo yada yer aç bu takımda Haklı isyana kulak ver denizli |
Kimsenin isyan ettiği falan yok, amma uyduruyor bu kartalhaber. Oyuncu isyan edecek, hoca aman boşver diyecek sanki :) |
BOBO OYNAMALI..!!!! |
isyan etmiyor olsa bile etmesine az kalmıştır yani.Bu kadar da olmaz ki adam her maç 80.dakika oyuna giriyor amacı ne anlamadım gönderecek mi ne yapacak? |
Formda olan futbolcuyu mecbursun oynatmaya kardesim oynatmazsan problem sendedir |
yaa bunu tartışmamız bile saçma yaa bobo oynamazmıııııı |
Nobre DEFOL git!!!! Aglayacana adam gibi oynada gol at.. Ne adam gecer, ne pas verir, ancak at gibi kosar!! Bobo oynasaydi Antalyayi rahat gecerdik!! Nobre ile cok gol kaciriyoruz ve gereksiz yere strese giriyoruz!! 4-0 olacak mac 1-0 kaliyor.. |
Of DenizLi of ! En önemLi siLahım sensin diyosun ama adamı oynatmıosun. Formdan düşmesine sebep ne acaba? İki yüzLü mü ne anLamadım ki ! |
bu takımın forvetıı bellı bobo ve holoskodurrrrr |
Alıntı:
|
BoBo Oynamalı Nobre - Bobo..... |
Alıntı:
ne olacagı bellı en az ıkı golden asagı atmayızzzzz ve macları boyle streslı ızlemeyızzzz |
Bence Bobo-Holosko oynamalı Nobre birazcık istirahat etsin:) |
Bobo böyle bir şey demez, diyemez, haklı da olsa...Kolpa bi haber... Bobo elbette mutsuzdur, gol atıyor ama oynatılmıyor, Denizli'de hala en büyük silahım sensin diyor dalga geçer gibi...Bi insan en büyük silahını oynatmaz mı yaf hiç... |
Dün nobre en az 10 pozisyonu yedi bitirdi..Maç 1-0 lık skorla bitecek bir maç değildi ama ne hikmetse denizli nobre aşığı ki geleni dikiyor gideni dikiyor olan nobreyi hala kafadan oynatıyor..Bobo dk 75 de girdi attığı kafa ortada ömer zar zor çıkardı ki nobreye gelen toplar boboya gelmiş olsa idi sanırım skor bu olmazdı..Ama el insaf önceki maçın kahramanı ancak son 15 dk da oyuna giriyor ve nobre efendide ağlıyormuş beter ol..Bobo nun içi kan ağlıyor bunuda biliyormusun nobre efendi..Sende denizlimisin ne isen aç o yelken kulaklarınıda ii dinle bu takımın golcüsü ve banko ilk 11 de çıkacak oyuncusu BOBO kazı beyinciğine bunu... |
bobo oynamalı onun gibi futbolcu kolay kazanılmaz |
sonuna kadar haklı ,küstürmemek lazım Boboyu |
Denizli Kör müsün? |
Yalan haber olabilir ama bunları söylememiş olsa da içinden ne kadar üzüldüğünü ve moralinin bozulduğunu tahmin edebiliriz yani! Adam daha ne yapsın?Bence ilk 11in vazgeçilmezi olmayı hak eden bi oyuncu ama denizli nobrede ısrar ediyo... Taraftar olarak her zaman Bobo'nun arkasındayız,işin iyi yanı herkes bunun farkında artık,bu kadar da olur mu yaa,Bobo gibi oyuncun var,ha satacaz ha satmayacaz sana ihtiyacımız var!ihtiyacın varsa hak eden adamı oynat be kardeşim! |
yaaa nobre nasıl bobo varken tercih ediliyor yaaa deli oluyorumn yaaa |
Aynen ya bo-bo'ya katılıyorum adam süper oynuyor dahala oynatmıyor iki gün sonra Bobo gitmeye kalksa ben hiç bir zaman nasıl gider eder demem diyemem çünkü adam haklı... |
Bobo yoksa maci seyretmek icimden gelmiyor dogruyu soylemek gerekirse Tutturmus koca kafali bir nobre nobre diye Bu takimda Bobo banko oynar.Holosko ve nobre yedek bazen ikisinden biri oynar bu kadar basit |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:45 . |