![]() |
Hıncal ULUÇ :Beşiktaş korkak oynuyor! Mustafa Denizli'nin futbol anlayışını eleştiren Uluç, tecrübeli çalıştırıcının Antalyaspor karşısında Bobo ve Holosko gibi oyuncuları yedek oturmasına anlam veremediğini söyledi. Denizli'nin Türkiye'de futbola cesareti getiren isim olduğunu vurgulayan Uluç, sahaya yenilmeyeyim anlayışıyla çıkıldığında sadece onurlu, şerefli ikinciliklerin alınabileceğini belirtti. Kadroda daha iyi oyuncular olmamasına rağmen Bobo ve Holosko'nun kenarda oturduğunu dile getiren tecrübeli yorumcu, Mustafa Denizli'nin sıradanlaştığını ve artık Türkiye'de kalarak isminin değerini azaltmaması gerektiğini söyledi. Beşiktaş taraftarını da eleştiren Uluç, maçın başından sonuna kadar izleyicilerin gürültü kirliliği yarattığının altını çizdi. KAYNAK:NTVSPOR.NET |
Son cümle hariç haklı tabii, Antalya maçını izleyen herkez rahatlıkla söyleyebilir bunu... Son cümleye gelince; Biz görüntü kirliliğiysek sen nesin bea Hınçal... |
ee ne var bunu ben de söylerim..sadece kadroya bakan herkes bunu söyleyebilir zaten... |
Yillardir frekanslari zorlayarak gülen bi insanin gürültü kirliliginden bahsetmesi komikmis.. |
sanane ya hincal sen kendi takiminla alakali yorum yap sivas caktiktan sonra ne dedin onu soyle |
yaa son cümle hariç doğru söylüyor açıkçası ama gürültü kirliliği diyorda dünyada tanıyolar beşiktaş taraftarını gürültü kirliliği olsaydı herkesin yaptığı gibi biz tanınmazdık |
dedıklerı dogru elımızde cok ıı forvetler varken kullanmıyoruz orda haklı ama taraftar konusunda kırlılık falan dıyoda bence cekemedıgınden soyluyor. cıncon taraftarı ne yapıyor ve ezıkler cekırdek mı yıyelım bızde :D |
sende goruntu kirliligi yapiyorsun o zaman :) |
maçın başından sonuna kadar izleyicilerin gürültü kirliliği yarattığının altını çizdi. NE kadar Beşiktaş Düşmanı Varsa Çatlasın |
Alıntı:
+1903 :) |
Senfonik şarkı mı söyleyecekti taraftar Hıncal için acaba? "Gürültü kirliliği" senin ekranda acayip sesler çıkartarak gülmenden başka birşey değildir.. |
Beşiktaş taraftarını da eleştiren Uluç, maçın başından sonuna kadar izleyicilerin gürültü kirliliği yarattığının altını çizdi. buna ve konu başlığına ithafen Korkmak İstermisin Hıncal :) |
Alıntı:
|
gerçekdende katılıyorum ya |
Takım ve Denizli konusunda sonuna kadar haklı..Mustafa Hoca ne yapıyor gerçekten anlamış değilim..Bu takım sene sonu şampiyon olursa bunda çok çok az katkısı olur zaten..Hatta hiç bence..Resmen saçmaladı son maçta..Kimse açıklayamaz bana.. " Sahaya gol yememek, yenilmemek amaçlı çıkan bir takımın ancak onurlu, şerefli 2.liklerle yetinmesi " sözüne de aynen katılıyorum..Koskoca 90 dakkada, İnönü'de, Ligin alt sıralarındaki bir rakibe karşı tek bir organize hücum geliştirememek, adam akıllı pozisyona bile girememek ilerisi içn ne denli umut veriyor bilemiyorum "Ben oyuna değil 3 puana bakarım bundan sonra" diye bir düşünce de var ortalıkta..:) Bu düşünceyi dile getirenleri de önümüzdeki zorlu maçlarda görücez..:) Sen oyun oynamazsan ancak içerde Antalya'yı 1-0 yenersin ve aldığın 3 puanla bayram edersin..Yarın birgün içerde Kayseri, Trabzon, dışarda Sivas, Antep maçlarında bu oyunla zor alırsın o " 3 puanı " :):) Derbileri saymıyorum bile.. Ama umarım Ernst bu takımın çehresini değiştirir..Umarım yepyeni, akıllı, hızlı bir beşiktaş izleriz.. |
acaba hıncal uluç türkiyede hangi takımın futbolunu begeniyor çok merak ediyorum |
Alıntı:
|
Bence Mustafa hoca hala taktik varyasyon ve oyuncu denemeye dewam ediyor..son maçtada 3 forvet gibi oynadı..fakat orada oynayan tello ve serdar özkan,forvet oynamayı bilmediğinden daha çok çizgiden top taşıyan türden oyuncular olduğundan nobre çok yalnız kaldı.. 2.yarı holoskoyu alarak zaten bu sistemin Holosko'suz olmayacağını anlamıştır..Bu sistemi en başarılı oynayacak oyuncu zaten Holoskodur.. Artık ligin en kritik haftaları bu haftalar..herhangi bi maçta puan kaybıyla,çok büyük moral bozukluğu ile beraber büyük sıkıntılar çekebiliriz..onun için hoca bir an önce taktik dizilişi ve oyuncu seçimlerini yapmalı.. Aslında savunma serdar-toraman-zapo-ekrem önlerinde sivok-ernst banko gibi..geriye kalan oyuncular ve pozisyonları hakkında kimsenin en ufak bi tahmini yoktur sanırım..o kadar çok oynuyor ki takımla..En iyisini aradığından şüphem yok ama bir an önce bu takım ideal 11 ine kavuşmalı ve seri galibiyetlere devam edilmeli.. |
son cümle hariç dediklerinde haklı işte Denizli sayesinde kimlerin diline düşüyoruz... Ayrıca o kendi görüntü kirliliğini görmüyor heralde arada bir aynaya baksın o zaman görüntü kirliliğinin alâsını görür... |
Mustafa hoca hakkında söylediklerine katılıyorum..Antalya maçınada hedef farklı galibiyet olmalı ve buna uygun oyuncular oynamalıydı.. |
artık maçta uzatma dakikalarının sonu gelmiş m.denizli oyuncu değiştirerek antalya! karşısında zamanı tüketmeye oynuyor.sanki karşımızda barcelona,r.madrid,manchaster united var.yazık gerçekten yazık |
Alıntı:
|
4 farklı kazansak 4. durumda olacaktık ve feneri altımıza alacaktık ki ayrı bir motivasyon olacaktı hem takıma hem de seyirciye..Ama bizim hoca golcüleri yanında oturttu.. |
Alıntı:
|
denizliyi öve öve bitiremeyen sizler değilmiydiniz, niye bugün eleştiryorsunuz |
sırf siz varsanız diye o spor programını izlemiyorum. |
Öyle demeyin!Hıncal Uluç aydın kişilik..:D:D |
Alıntı:
|
Tabiki 2.maçlar oynanmadan ikili averajı hesaba katamazsın:)ikinci maçlardan sonra ona göre puan tablosu oluşuyo.. |
ben 90 dakika programını fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum.spor programından çok bir talk show programı bence.hıncal acayip komik biri |
Alıntı:
|
işi 2 li averaja bırakırsak bi halt olmaz bu takımdan |
Son cümle harici tespitler doğru.! |
Türkiye`de Saat: 09:50 . |