![]() |
Demirören: "Tecrübesiyle ve kalitesiyle Beşiktaş'a faydalı olacak" "Tecrübesiyle ve kalitesiyle Beşiktaş'a faydalı olacak" Demirören, yeni transfer Fabian Ernst ile ilgili şunları söyledi http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Demirören, yeni transfer Fabian Ernst ile ilgili şunları söyledi: "Ernst gibi bir futbolcuyu transfer etmek bir günde olmuyor. Belli bir süreç üstünden geçiyor. Tecrübesiyle ve kalitesiyle Beşiktaş'a ve Türkiye'ye faydalı olacağına inanıyorum. Hayırlısı olsun." Buz hokeyinin, seyretmesini en sevdiği sporlardan biri olduğunu da ifade eden Başkan Demirören, "Oğlumun da uzun zamandır bu spora merakı var. Arkadaşlarıyla beraber yetişiyor, ama bu spor Türkiye'de henüz çok yayılmadı. İnşallah yeni federasyon ile daha çok yayılacaktır" dedi. Kaynak: www.kartalhaber.com |
Şimdi istediğin kadar konuş başkan Demirören..:)..Helal valla, nasıl yaptınız bilmiyorum ama 10 numara transfere imza attınız... Bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir hesabından yola çıksak da çok sevindik bu transfere..:).. |
İnş. baskanım . Bu sefer dediklerine katılıyorum :) |
Alıntı:
Hep Katiliyoruz'da ne oLuyor abi , Hüsran Hüsran Hüsran. |
bence dogru bır transfer uyum sorununu kısa surede atlatırsa cok faydalı olucak |
başkan konuşmayı haketti üzülüyorum bazen hep başarısız hep başarısız böyle durumlarda çıksın konuşsun tabi çok iyi transfer oldu inş çok yararlı olucak ernst |
Transfer doğru ama yinede sayın başkana güvenimiz hiç yok. Parasını ödemez, taksitleri aksatır falan yani bir şekilde yine yüzüne gözüne bulaştırmayı başarır bu işi de.. |
Helal baskan takıma cok iyi bir oyuncu kazandırdın ama bu senin koltuğunu garantilestirmez |
baskan elin deymisken su cisseyede tekmeyi koy gitsin. adam dün resmen sahada uyuyordu ya |
inş. öyle olur doğru bi adım atmışındır |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:05 . |