![]() |
"Ölümüne oynarım" http://www.sporx.com/images/1/29/510...nzengin003.jpg Beşiktaş'ın, İsveç'in Hammarby takımından sezon sonuna kadar kiraladığı Erkan Zengin, siyah-beyazlı takımda kalıcı olmak istediğini söyledi. Erkan, Beşiktaş Dergisi'nin şubat ayı sayısında yer alan röportajında, siyah-beyazlı takımın kendisine transfer teklifi yaptığı zaman çok sevindiğini belirterek, ''Çok gururlandım ve mutlu oldum. Her şey aslında çok hızlı gelişti. Ben bu kadar hızlı gelişeceğini beklemiyordum. Kiralık olarak geldim. Ama kesinlikle kalıcı olmak istiyorum. Bunun için çok çalışacağım. Antrenmanlarda kendimi hocama gösterip, formayı giymek ve burada kalıcı olmak istiyorum'' diye konuştu. Hızlı bir futbolcu olduğunu ve çalım atmayı sevdiğini anlatan Erkan, ''Teke tek kaldığım pozisyonlarda çalımımı atar, devam ederim. Sağ kanatta hem ofansif hem de defansif oynayabilirim. Kimseyi benim bulunduğum kanattan geçirmemek için ölümüne oynarım'' dedi. Beşiktaş taraftarını ''muhteşem'' olarak nitelendiren Erkan, sözlerini şöyle tamamladı: ''Onların önünde futbol oynamak eminim çok keyifli olacaktır. Bunun için sabırsızlanıyorum. Ama taraftarlarımızın da bana zaman vermesini istiyorum. Çünkü geldiğim ligin takvimi buradan farklı. Üç hafta izinliydim, bir hafta antrenman yapıp Beşiktaş'a geldim.'' |
hadi bakalım bizede ölümüne oynayan futbolcular yakışır inş senide o takımda bi yıldız olarak görürüz. |
evet inşallah oynatmıyo ama denizli fazla şans vermedi daha inş diğer maçlarda şans verirde daha verimli olmasını sağlar |
bu oyuncudan cok umutluyum bir tutarsa harika transfer olucak oynadığı kupa macında son 7 dakika girmesine rağmen olumlu etki yarattı |
kalıcı olması için beşiktaşa faydalı olması lazım gerçi zararı olan çok futbolcu hala bizde ama inş öyle bi hata yapmazlar işi olmayanın takımda yeri olmazki |
Daniel Amokachi ruhu var , Insallah onun gibi olur. |
oyna da görelim yarin mustafa hoca umarim seni ilk 11 de sans verir. |
Bu kupa macinda artik bi denemesi lazim bence Erkan'i.. |
Yarın 11'de bekliyorum. Varını yoğunu ortaya koyacak gibi geliyor bana Erkan, forma verildiğinde. |
kuması ıııı ama bıraz daha mucadele etmesı gerkıyro formayı kapmak ıcınn onunde en guzel ornegı var ekrem adam aldı formayı kımseye vermıyor |
Erkan Zengin, sadece 10 dakika oynamasına rağmen bende iyi izler bıraktı.Umutluyum ama bir türlü oynatmıyor ki ... Bobo ve Holosko'nun yedek oturduğu bir takımda Erkan'a ne zaman şans verecek merak ediyorum açıkçası ...:) |
HAdi bakalım... |
Umutluyum bundan da, hadi hayırlısı bakalım...Bunu da kazanırsak çok uzun süre kanatlarda problem yaşamayız gibime geliyor... |
umarım unutmazsın bu sözleri... |
sans werırLerse.. |
Türkiye`de Saat: 23:13 . |