![]() |
Satmazsak Ernst elimizde patlardı Satmazsak Ernst elimizde patlardı SCHALKE’DEN ilginç açıklama... Alman kulübünün menajeri Andreas Müller, Fabian Ernst için içginç açıklamalar yaptı... SCHALKE'DEN ilginç açıklama... Alman kulübünün menajeri Andreas Müller, '4.5 milyon euro'luk fiyata 30 yaşındaki bir oyuncuyu satmak mükemmel bir iş. Eğer satamasaydık, elimizde patlardı. Rakam çok iyi, buna hayır diyemezdik. Bekleseydik kaybımız büyük olurdu. Bizim için iyi oldu' dedi. Kaynak: www.kartalhaber.com |
Doğru demiş..Sezon sonu boşta kalıyormuş Ernst galiba..Ama fiyat 3 milyon euro..Hem de 2 taksitle..Bence biz daha iyi iş yaptık..:) Edit: Bu arada kaynak kartalhaber..:) Pek de ciddiye almayın derim..:) |
Mutlaka işlerine gelen bişey olmuş ki banko 11 oynayan 2.kaptanlarını sattılar..Büyük ihtimalle sezon sonu hem badavaya gitmesin diye hem o bölgeye iyi bir transfer için kaynak olsun diye olabilir.. |
Taraftarımızın aklını karıstırmayın biz iyi transfer yaptık parayı pesinde vermiyeceğiz |
Alıntı:
|
baltalama kolpahaber baltalama.. şu sitenin editörleri azcık Beşiktaşlı olsun ya. |
Elimizde patlardı cümlesinin almancasını çok merak ettim. Kardeşim bir haber uydurma olurda artık bu kadar da olmaz. |
konunun kapatılması iyi olur.tarafftarın daha fazla aklını karıştırmasınlar.alan memnun, satan memnun.başka spekülasyona gerek yok |
Müller kafayı yemiş :) Ernstin kontratı sezon sonu değil 2010 haziranında bitiyordu, daha 1,5 yılı vardı yani. Yaşlı da diyemez sezon başı 79 doğumlu Engelaarı 5,5 milyon euroya aldırdı (Schalkeliler josico gibi küfrediyor ona da) , Ernst de 79 doğumlu. Schalke forumlarında konuyla ilgili 4000den fazla mesaj var, neredeyse tamamını ingilizceye çevirtip okudum, 1000e yakını Müllere hakaret ve sitem :) Adamlar şok oldular 4,5 m çok az diyorlardı. |
Bu oyuncu icin deger... |
Valla benim Kayınpeder hasta Scalke li türkiyede de GS ı tutuyor..adam ,Schalkenin belkemiğini aldınız diyor..ben onun futbol bilgisine güveniyorum..Ayrıca da aşağı yukarı hepimiz Ernst i tanıyoruz beyler ,kimsenin referansıyla aklımız karışacak değil herhalde.. |
Ugrasin bakaLim nereye kadar ;) |
Ya beyler YALAN haber bu!! Schalkenin menajerinin boyle aciklama yaptina inaniyormusunuz yaa?? |
Baska takım alsa yer yerinden oynar,biz aldık adamı yerin dibine soktular!! |
tabii ya adamı elinde patlardı 24 maç oynamış ligin ilk yarısı haklısınız |
ulan ibne fenerbahçe bile alamadı sinan engine ernst diyorlar bilmem iyi değil diyor ona sorsalar isviçre 3 liginde adam getirir |
yalan haberdir ayrıca ne sebeple olursa olsun iyi bir oyuncu aldık..karalamaya çalışıyorlar işte...fb yada gs alsaydı yere göğe sığdıramazlardı..biz aldık ya demediklerini bırakmazlar artık... |
Kendi kendini kandırsın o :) Ernst süper transfer oldu bizim için.Fiyat da o kadar pahalı sayılmaz bu kalitede biri için. |
Fener Maldonado ve Josicoyu alirken yeri yerinden oynatan medya simdi Ernsti begenmiyor :D |
bütün basın traş forza beşiktaş .bobo,teyyoo,,nobre,,zapo,,sivok,,(delgadao arada gösteriyor kendini fakat) en faydalı yabancılar beşiktaşta okadar söylüyorum ernstte geldi banko oynayacak tamam işte ,,yusuf bile çok fayda getirecek bu takıma emin olun ona biraz sabır göstermek lazım hee acelemiz var ama hiç umulmayan yerlerde beşiktaşta oynayan futbolcuların faydasını göreceğiz. |
ya geç kolpahaberin haberini tartışmaya gerek yok . |
Banane yaa, üzümünü yerim bağını sormam valla...10 numara transfer yapmışız, Schalke'ye de bize kolaylık sağladığı için teşekkürler..:).. |
Hala 4.5 lardan bahsediyorlar Yazık yalan haber bile yapamıyorlar. |
Kartalhaber devamlı Beşiktaş'ı karıştırmak için yalan haberler yapar.Bu site değilmiydi Ernst'e tanınmamış, sıradan topçu diyen..Bu yüzden kaale almaya bile değmez. |
kartalhaber den şüphelenmeye başladım... |
onu bunu bilmemde bu transfer basının bir yerinde patlamış |
kim ne derse desin kedi yetişemediği ciğere mundar dermiş |
yarın inş oynar da izleme fırsatımız olur canlı canlı.bu adama tezahürat bulmak gerekir bir de |
Uyduruk haber.! |
neden her futbolcunun hakkında böyle gereksiz açıklamalar yaparlar hiç anlamam gittiyse yolu açık olsun daha ne yani |
bence çok iyi bir transfer en son maçında seyrettim kafayı tekmeye düşünmeden sokuyor adam |
Medyanın palavraları bunlar Bu kadar da yalan haber yapılmaz İnsan utanır |
fiyat 4.5 milyon degil 3 milyon bikereki kaldiki 4.5 de verseler bu adama degerdi simdi bu okuz kolpa haberin bu haberi yazan sigirina soracaksin ulan gerizekali klup borsaya 3 milyon diye bildirirken sen 4.5 i nerden cikardin 2.si almanya liginin en ust duzey takimlarinda senelerce basariyla ve istikrarla oynamis bir adami salke son sezonunda satmakla gayet normal bir is yapmis ve alan razi satan raziyken elinde patlarin almancasinin tercumesini nasil yaptin |
Aramizda fenerli veya gayseli mi var? Ne oluyo yaa? Neden kolpahaberleri dahi bu guzel foruma surekli tasiyorsunuz ??? Kartalhaberin ne nitelikte bir internet sitesi oldugunu bilmiyo muyuz? Ayrica forum adminleri uyanin azicik ! |
arkadaşlar bu kolpa habere karşı ernst'i savunmaya gerek yok, bu paraya çok iyi transfer umarım adaptasyon uzun sürmez ve takıma iyi katkılar yapar i.ne basın ernst'ti de yazın !!! |
yalan yalan yalan |
herkes bişe söler şimdii bu takıma milan dakı patoyu getrsek onuda kötüler bu medyaaa |
yaw bırakın bu işleri girin bi auf schalke forumlarına ernst topiği 193 sayfa olmuş hepsi satılmasının büyük yanlış olduğunu söylüyorlar |
Türkiye`de Saat: 11:49 . |