![]() |
Beşiktaş'ta darbe! Beşiktaş'ta mali genel kurula 10 gün kala sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyaz beyazlı camianın önde gelen isimleri Başkan Yıldırım Demirören'e karşı biraraya gelecek. Rahmi Koç önderliğinde Tuncay Özilhan, Serdar Bilgili, Hüsnü Güreli, Nevzat Demir, Affan Keçeci, Fikret Orman, Mehmet Kazancı, Erol Kaynar, Hikmet Çetin ve Süleyman Seba Cuma günü saat 13.00'da Koç Holding'in Nakkaştepe'deki binasında biraraya gelecek. Beşiktaş'ın kötü gidişine dur demek isteyen Türkiye'nin ve Siyah-beyazlı ekibin önde gelen isimlerinin Tuncay Özilhan'a başkanlık yolu açmak için görüş alışverişinde bulunacağı öğrenildi. Geçtiğimiz yıllarda da Beşiktaş başkanlığı için adı geçen Tuncay Özilhan'ın kulüp başkanı olması için strateji belirleneceği ve Yıldırım Demirören'in başkanlıktan indirilmesinin görüşüleceği öğrenildi. KAYNAK : Radyospor.com |
Bu haberlerle umutlanıp, hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum. Onlar bizim kadar Beşiktaşlı olamıyorlar maalesef. |
Alıntı:
|
Tuncay Özilhan önce A.İpekçinin kapılarını Beşiktaşa neden kapattığını ,FB ye de neden açtığını anlatsın sonra aday olsun..İyi bir başkan olacağından da kuşkum yok ayrıca.. |
Alıntı:
abı bu cumleyı needen yazdın ıcıımıı yaktınnnn vallahı ne guzel unutmak uzreydım o olayıı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
şimdi radyoda dinledim adam diyor ki süleyman seba ve yukarıdaki heberde yazılı isimler pazar günü toplanacakmış.tuncay özilhan ı başkan adayı yapacaklarmış.iş ciddiymiş. |
Alıntı:
abı bnde vardımmm ondan dolayı yarama tuz bastınnnn::boring::boring::boring::boring: |
Alıntı:
yorumun için teşekkür ederim abi.katılıyorum |
süleyman seba işe karıştığına göre demekki iş ciddi.yanılmıyorum herhalde! |
Alıntı:
Eğer doğru ise Tuncay Özilhan başarılı ve iyi bir başkan olacaktır, ama sizinde değindiğiniz gibi Beşiktaş tribünlerine yapılan engellemenin neden Fenerbahçe ye yapılmadığı ile ilgili tatmin edici bir açıklama yapması gerekir. |
Allahım !! uydurma değildir herhalde ya.Böyle bir konsensus için yıllardır bekliyoruz.. |
Way anasını..:) Yıllardır böyle haberler çıkar..Kimi umutlanır kimi muhalefet olur..:) Ama hiç bişe olmaz yine..:) Tuncay beyin muhtemelen haberi fln yoktur bundan..Diğerlerinin de..:) |
başka kimse kalmamış ya :D bi ben eksiğim... |
radyosporda spiker anlattı bir çok önemli isim toplanacakmış pazar günü koç holdingin bir binasında.görünen o ki demirören e ciddi rakip gelecek.ben bu habere inanmak istiyorumm. |
Şaka bir yana eğer gerçekten böyle bi toplantı,böyle bir düşünce varsa geç kalınmış olmasına rağmen,''zararın neresinden dönersen kardır'' mantığıyla iyi olur derim..İnşallah Asırlık çınarımız Beşiktaşımızı,Demirören hegomanyasından kurtarırlar..Camiayı kucaklayacak,Yöneticilik nedir?bir kurum profosyonelce nasıl yönetilir?İleriye dönük hamleler nasıl yapılır? gibi soruları aklımıza geldiğinde,Aklımızda soru işareti kalmayacak birisi olmalı..Ne yalan söyleyim benim aklıma herzman Tuncay Özilhan gelmiştir..Tuncay Özilhanı Başkan olarak düşlemişimdir herzaman..İnşallah yalan veya doğru olsa bile saman alevi gibi yanıp sönecek bir hareket değildir..Özilhanın Başkan olması demek , Beşiktaş ile Efes Pilsenin birleşmesi demek ayrıca.. |
yeter yıldırım demirören! |
Beşiktaş ile Efes Pilsen'in birleşmesi demek, Ülker'in sadakasına muhtaç olmayacağız, bu oyunlara göz yummayacağız demek. Bu büyük taraftarı artık anca EL şampiyonluğu keser :D Neyse kaptırmayalım hemen, çok defa yıkıldık. |
umarım gerçekleşir |
beşiktaş efes pilsen olurdu takımın adı.oyuncuları düşünemiyorum bile.taraftar tribünleri doldururdu.her maç full olurdu akatlar. |
arkadaşlar bu haber tüm internet sitelerinde dolaşmaya başladı.ateş olmayan yerden duman çıkmaz.demek bi şeyler dönüyor kulüpte. |
lafı geçin beyler icraat görelim çok duyduk bu lafları yok birlik olacaklarmış yok demirören i indireceklermiş , hikaye :) |
Bence de hikaye..Hem de "Durum Hikayesi" ..:) |
gulu seeven dıkınıne katlanır .. bız besıktası sevıyorsak ^^sevıyoruz ^^ yıldırım demırorenede katlanmamız gerekırrrrr. ve toplanan kısılere seslenıyorum sevıyorsanız cıkın demırorenın karsına aday oldugunuzu sımdıden soyleyınızzzzz |
Gerçekleşse süper olur gerçekten. Ayrıca sevgili İrfan abi, Abdi İpekçi Arena Efes Pilsen'in malı değildir, öyle Beşiktaş'a kapatıp Fenerbahçe'ye açma gibi bir durum olamaz asla.. |
Bende okudum tüm haberlerde ancak kaynak yok.Haber kaynağı yok. Keşke gerçek olsa ama hiç hiç umudum yok.Bilgili Güreli Özilhanın olduğu bir grup çok da başarısız olmaz en azından bundan kötü olmayız. |
arklar bunlar ernst transferinden sonra korkan medya!nın uydurma haberleri gaza gelmeyin. |
Bi kere böyle bi olusum olsa daha toplanmadan neredeyse bi hafta önce boy boy haberi cikmaz, bu devirde kim kimi göstere göstere koltugundan indirmis?.. |
cok guzel bır haberrr |
çok geç kaldılar şu hareketi yapmak için |
laf cok icraat yok bugune kadar nerdeydiniz |
Türkiye`de Saat: 08:13 . |