![]() |
Beşiktaş camiasıda gitmene hiç pişman değil. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe, Larissa ve Milli takım'ın değişmez "yedeği" olarak pişman olmaması normal tabi :) |
cok acıklama nderde besıktası kızdıracak acıklma bulamadım ama tumer metın kendısını bıtırdı bjk camıası hala duruyorrr |
Valla Tümer öyle demiş ,böyle demiş umurumda bile değil..hatta ona kızmıyorum bile..o sadece kendine etti..Beşiktaş kaptanı olarak veda etmek varken ,kuyruğunu bacaklarının arasına sıkıştırdı ve gitti.... |
Haram zıkkım olsun |
Tümer ağzına alma Beşiktaş kelimesini bir daha... bu kutsal kelime senin bok çukuru ağzına yakışmıyor... |
tınnn.... |
iki yakan bir araya gelmesin... senin mi kredin azdı karaktersiz!!! bu taratar değil miydi seni tribüne çağıran burası Beşiktaş'ı söyleten??? neden bu kadar futbolcu varken seni cağırdılar bir düşün bakalım fındık kadar beyninle... ben senin oynadığın dönemde stattaydım ne hakkım varsa haram olsun... Allah yüzünü güldürmesin... bunlar edepli tepkim, aslını duymak istemezsin... |
sımdı forumdayız o yuzden bısı dıyemıyorum..akLınızın hayaLınızın aLdıgı forumda yasak oLaßıLecek hersey.. |
sana beşiktaşımız ekmeği haram olsun o ekmekler sorulsun sana Allahtan buldun işte gittin larissaya köy takımına müstehak olsun sana |
Çocukluk dönemlerime rastladı ne yazıkki onu izlediğim yıllar benim için hep böyle bir idoldü,ama idol değilde $erefsizmi$..Allah belanı versin der ba$ka da bir$ey demem. |
Türkiye`de Saat: 09:59 . |