![]() |
Demirören gißi oLmasin'da , hayirLisi olsun .. |
bu sayılan isimler söylendiği gibi bir araya geldiyse eğer doğruysa bu beşiktaşı bırak türkiye avrupa tutamaz be inşallah doğrudur |
rahmi koç senelerdir beaşiktaşı mali yönden her yönden ön plana çıkmadan destekler artık onunda burasına gelmiş demekki el attıysa tamamdır |
ben destekliyorum,bu olusumu ciddiyim bu yasima geldim .cok az görüs belirtirim her gün girer okurum..arkadaslar im ne yazmislar diye ilk kez uzun yillardan sonra heyecanlandim 2003 nisanindan beri |
ilk hedef yıldırım demiöreni o koltuktan indirmek. sonra güzel günler bizi belkiyor |
bu sayılan ısımler bırlık olursa gercekten guzel gunler gorecegız demektır. ısın malı yanından zıyade siyasi ve medyatik olarakta lobımız saglam olucak |
vaaay inş doğrudur bişeyler yaparlar ama güzel bir birleşme kimse gelmesin rahmi koç gelsin yeter bize valla beşiktaşın yanına bi takım daha kurarız |
Dabi dabi, hep öyle oluyor zaten...Anca sözde bunlar yaa, bunlardan da soğudum valla... |
Caminanın en önde giden isimleri, inşallah ciddi anlamda girişimlerde bulunurlar. |
allahımmmm... inşallahhhhhh ... bu haber doğrudurrr. |
Türkiye`de Saat: 06:13 . |