![]() |
Trabzonu cehennemden Mustafa hoca cikardi Yahu hocam Serdar Özkan la Yusuf iyi insan, yetenekli futbolcu olabilirler ama Besiktas ilk onbirinin adami degiller. Bunu kime sorsan söyler ve bilir. Nobre asla tek forvet oynayamaz. Nobrenin yaninda Bobo olmassa bu is olmaz. Tamam takimi patronusun ama yazik su taraftara hocam ya. Serdar Özkan i ilk onbire koyarak alt yapidan gelen tek adami da harciyosun böylece. Adamin kendine olan güveni de bitti. Hocam su 5 futbolcu bi takimi sampiyon yapmaya yeter Tello, Delgado, Bobo, Nobre, Holosko. Allahini seversen oynat su adamlari. Ligde korner rekoru kiriyoruz kafayi vuracak adam yok. Sanki Batuhan in sesini duyar gibi oluyorum... Trabzon bu sahadan cikamazdi ama sana dua etsinler. |
Olmuyor işte bu takım tek forvet ve Yusufla yürümüyor,90 dakika içinde bu kadar baskı kurup bu kadar pozisyon fakiri olunmaz, adamlar tek pozisyonla gol buldular ve beraberliğe yattılar,devre arasında Sanlı kaptan da söyledi delgado ve bobo girerken,Günaydın M.Denizli !!! bu takımın oyun kurucusu Delgadodur ve kesinlikle maça çift forvetle başlanmalıdır, yoksa bu kafayla biz daha çok puan kaybederiz, rakibi kontrol altına alsak bile... |
Çıplak gözle ilk yarının en kötü isimleri Yusuf ve Serdar Özkandı. Günn en iyisi Ernst ti bu tip mücadele eden sert adamlara ihtiyacımız var. Malzesef Cisse de çok kötü bir gün çıkardı. Tello da etkisizdi. Tello kornerleri artık baygınlık vermeye başladıi delgado girdi 2 korner attı biri gol oldu. Beşiktaş takımı Türkiyenin en çok korner kullanan takımı ama kornerden bir golü yoktu bugün bir tane oldu. Yalnız gol atamadık falan filan ama, Beşiktaş takımı bu trabzon takımından gol yemeyezdi pisi pisine yedik bir gol yemememiz gerekiyordu. Yazık oldu. |
Alıntı:
Aynen katılıyorum... Denizli ile bu iş olmaz.. Sanlı kaptanbile söylemiş.. |
Alıntı:
Denizli çığrından çıkmış, benim desteklediğim adam bu değildi!..Kafasına bir şey düşmüş, çok bilmiş spor yazarlarından bir şeyler mi alıntı yapmaya çalışıyor veya da, çift ön libero tek forvet gibi!..Denizli kendin ol, başka bir şey istemiyorum senden... |
Keşke bi imkanı olsa da "Musfata Hocayı", yorumcu Mustafa Denizliye sorabilsek..Görüşlerini alabilsek..:) |
Yorumcu M.Denizli, teknikdirekötür olan M.Denizli'yi asmıştı yaf şimdiye kadar..:).. |
şu maçtan sonra takıma daha cok kızıyorum. mustafa denizli ye kızgınlığım ayrı ondan bahsetmyorum. Ya madem böle oynama kapasiteniz wardı bu haftaya kadar nerdeydiniz. gecen hafta konya macına bakyorum bugünkünün tam tersi. bu seneki en iyi futbolu oynadık. böle oynayın isterseniz 5 yiyin ama gösterin hırsınızı.yeterki gecen hafta ki gbi oynamayın. mustafa olmasaydı bugün en az 3 fark bterdi en az brawo hocam bu mantıkla dewam... |
Tamamen haklisin dostum yazilarinda,bobo nobre yada bobo holosko kisacasi takim 2 forvet oynamali devamli 2.yaridaki baskiyi ilk yarida kursaydik simdi trabzonu yenmistik senin salakligin yuzunden gitti 2 puan Denizli!Yusuf ve serdar ozkani gormek istemiyoruz artik sacimi basimi yoldum kel kalacagim resmen,kanser ediyorlar bizi biri comez digeri 35 yasina gelmis birsey bekliyoruz ondan. Delgado tum maclarda oynamali,ayrica iki forvet sart bunu o kocaman kafan alir umarim sayin denizli,bizi uzmeye hakkin yok,inatciliginda alemi yok! |
bugun bunu bır daha gorduk delgadosuz besıktasın hucum zengınlıgı 0. oyuna gırdıgı andan ıtıbaren yaptıgı paslar ve ortalar ıle bu takımın 10 numarasının kendısı oldugunu bır daha gosterdı. bende daha once elestırıyordum ama delgadosuz besıktası ızledıkten sonra onsuz olmayacagını da anladım. tello tamam ıı oyuncu faydalı oyuncu ama bugun hazır degıldı. ıstedıgı oyunu oynayamadı hocanın daha erken cıkarması gerekıyordu. lıgın en fazla korner kullanan takımıyız ama kornerden gol bulamıyoruz. tellonun actıgı ortalar sureklı on dırege yerden ve rakıbe gıdıyor. bugun ernst'i cok begendım canla basla mucadele ettı. |
Alıntı:
Delgadonun yerine oynayan adam okadar saçma ki; Delgadoyu arar hale geldik yaw..Sene sonuna kadar Delgadodan max. derecede yararlanmalıyız..Yusuf'a fln gerek yok sakatlık olmadıkça..:) Tello da ilk yarı iyi gibiydi ama 2.yarı iyice cozuttu..Dediğin gibi bütün kornerler ön direkte, rakibin kafaya gitti..Takatsizlikten midir? Yoksa taktikten midir ? bilemiyorum..Ama her türlü yzık..:) Öyle korner kullanmamalı bi büyük takım.. |
Ah Denizli Ah, okadar kotusunki Ertugrul Saglami bile arar olduk!! |
Ayrıca yediğimiz golde denizli ne yapsın adam göstere göstere 3 arasına top atıyor birisi rakibi almıyor... |
tek forvet sisteminden derhal vazgeçmeliyiz...tarihi bi fark olabilirdi bu akşam ama yanlış seçimler beraberliği getirdi... |
o pozisyonda sivok kayarak almalıydı hatalı golde bence sivok :( |
Bu ara da Ernst gercek bi Besiktasli gibi oynadi. helal olsun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tipine demedim ama, zıplıyor hopluyor falan yaa, ona demiştim...Yine de pardon o zaman..:).. |
ya arkadaşlar iyi hoş herkesin dedikleri doğru da gökhan zan dan ne istiyorsunuz ya :D adam topu iyi kullanamıyor olabilir ama defansif görevini oldukça başarıyla gerçekleştirdi bence, tello konusunda da bütün duran toplarda etkisizdi demek yanlış olur gol olabilcek iki tane serbest vuruşdan orta yaptı onlar gol olsa 2 asist yazılacaktı hanesine belki de :) kornerler konusunda haklısınız ama gerçekten çok etkisiz kullanıyor zaten oldum olası ön direğe ortayı sevmem penaltı noktasına kesme yapacaksın ki gol olsun ön direk organizasyonunu çok kolay engelliyor rakipler. |
Alıntı:
Ertuğrul öldü yaşasın denizli hocam sana inat şampiyon olacağız . |
Alıntı:
|
Müthiş top oynadık,çok net pozisyonlarımız yok ama 5-1 bitse kimse bişiy diyemez..hucumda son pas ve son vuruşlara kadar iyi işler yaptık..bunun ana sebebi topu veren oyuncular bir daha top almak için kendini boşa çıkardı ve top istedi..İkinci yarının başında özellikle bunu yaparak Trabzonu bayılttık..Trabzonu gözümüzde çok büyüttük..kaleci ve geri 4 lüleri inanlımaz oynadı..gerisi sahada yoktu zaten..Çünkü müthiş bir baskı ve presle oynadık..orta sahadaki her topu kazandık..Bunda Fabinin büyük katkısı var.. Alman Panzeri derler ya,Ersnt için söylenmiş yakıştırma adeta Adam tank gibiydi biçti vurdu kırdı..Ohh be nihayet sert sağlam mücadeleci bi oyuncuya kavuştuk.. Maçtan önce dediğim gibi hoca yusuf veya delgadodan vazgeçmez demiştim..vazgeçmedi..ortasahayı kalabalık tuttu..Yusuf ve S.özkan berbattı..Cissede çıldırtma noktasına getirdi bizi sağolsun..bu oyuncular biraz akıllı olsa maç ilk yarıda bile bitebilirdi..Haa ilk yarıda da çok etkiliydik onuda söyleyim..Son pasları yapacak adamlar bu kadar kötü oynar,bu kadar pas hatası yaparsa çok fazla pozisyon bulamazsın..Ama etkiliydik.. Bireysel performansa gelirsek..Nobre,her zamanki gibi iyiydi,çok zorladı trabzon savunmasını,stoperleri çıkartmadı..Tello,2 haftadır inanılmaz etkisiz..dribling yapıp adam geçmeye hali ve niyeti yoktu..bir kaç kez tehlikeli bölgede top ayağına geldi saçmaladı..Delgado,oyuna girdi pas trafiğini sağladı,etkliydi,ortaları kusursuzdu..Cisse ilk yarı ne kadar kötüyse ikinci yarı o kadar iyiydi,biraz kıpırdandı...Fabiyi Anlatmaya gerek yok..Özellikle Gökhan Zan'a sallayan arkadaşlara ayıp diyorum daha bişi demiyorum adam maçın en iyi oyuncularının başında..Her hava topunu aldı..çok iş düşmedi ama toplarıda iyi kullandı..Sivok yine mükemmel bir oyun çıkardı oda hava topu bırakmadı,golde hatası var ama ona gelene kadar,dönemeyen orta saha ve topu kaptıran Tellonun daha büyük payı var..İbolar iyiydi istekliydi..Rüştüye iş düşmedi zaten..Bobo her an gol atabileceğini gösterdi..Artık çift forvet oynat şu takımı hoca !! Ben oyundan ,tempodan,mücadeleden çok memnun kaldım..Hocanın dediği gibi bir derbide rakibe ancak bu kadar üstünlük sağlanır..Ama Son pas ve son vuruşlarda 2 senedir etkisiziz..Bunuda aştık mı tamamdır bu iş..Ama Sezon sonu geliyo ne zaman tamam olacak bu iş o da kocaman bir soru işareti??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
golun ortasini tello yapti bi duzeltùe yapayim dedimde :) |
Türkiye`de Saat: 10:20 . |