![]() |
Bobo: "Futbolu bırakırım" "Futbolu bırakırım" Trabzonspor karşılaşmasının ardından Lig TV mikrofonlarına konuşan Bobo, "Ben yedek kalmayı sevmiyorum. Hiç bir futbolcu sevmez. Yedek kalmayı kabul ettiğim gün futbolu bırakmam lazım zaten." dedi. Kaynak: Ligtv.com.tr |
Bobo'yu oyuna taraftar soktu!..Denizli haftaya da Bobo'yu kulübede oturt emi!..Bu sefer öyle diyelim bari, ne de olsa biz ne desek tersini yapıyor hoca... |
Manşete bak insana cinayet işletir... |
birden korktum yaa başlığı okuyunca... bu denizli benim sinirlerimi bozmak için elinden geleni yapıyo zaten bi kaç haftadır... ne bobo var ne delgado şaka gibi bi başlangıç yaptı ts maçına. |
aferım mustafa denizli aferim ! bobo nobre nasıl oynamaz beşiktaşta 52 gol atan bi oyuncu nasıl oynamaz daha yaşıda çok genç! |
Adam Nobre aşığı.. ve tek yönlü tek forvet hastası bi insan.. BOBÔ her maçta gol atıyor. Takımın en golcü oyuncusu. Haftaya bibakıyoruz yedek klübesinde.. BOBÔ sonuna kadar haklı isyan etmekte.. |
denizli yedekte ziyan ediosun bobo gibi golcüyü helal olsun sana |
Yusuf 10 tane Delgado eder diyenler nerede?? Nobre oynasin Bobo oynamasin diyenler nerede?? Bobo-Nobre-Delgado uclusu mutlaka oynamalidir!! |
İsin komedi tarafi bu adama kimse hesap sormuyor mu! Sen nasil bu adami oynatmiyorsun diye? Adam milli takima kadar secildi,10-15 milyon euro konusuluyordu bir ara Hesap sorun arasira,hoca sen ne yapmaya calisiyorsun,kompleksli misin? Yonetim uyumayin sampiyonluk gitti gidiyor.Bu senede sampiyonluk gelmezse size kimse destek olmaz. |
Ha bu arada Zapo yerine de G.Zan ile oynaması tam bir facia:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
Not: Bu arada futboldan senin kadar anlamasamda nacizane fikrim bu... |
Alıntı:
|
mutlaka 11 de oynaması gerekir... ne zamandır doğru düzgün bi 11 çıkmıyo ya kaç hafta geçti... süreklilik yok ki futbolcularda nasıl form tutacaklar ?... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bobo tek başına da bir şey yapamıyor..Bobo'nun ilacı Nobre'dir.Her maç ikisi oynasa Nobre, Bobo'yu kral yapar.Bobo isyanında haklı.Sen böyle kritik bir maçta kendi sahanda tek forvet oynayamazsın.Ts bile deplasmanda çift forvetle çıktı.Artık Mustafa Denizli'nin çift forvete dönmesi lazım. |
Yusuf süper yetenek baksanıza en önemli maçta uyur gezer oldu sahada ..2.si Denizli ben sana laf söylemekten biktim ki sen kayış gibi işitmekten bıkmadın hangi taktik vs den bahsediyorsun bu takımı ezikçe oynatarak frenliyorsun tek forvetle oynatmaktan..Artı bu takımda forvet düşüneceksen bu ilk önce Bobo olacak sonra yanına adam düşüneceksin..Bu tarihi fırsatları çok çok arayacaksın ve en başta artık DERBİ KAZANMAK İSTİYORUZ lanet olsun tüm büyük takımlara boyun eğmekten bıktım... |
dunku macta çif forvet olsaydıı bugun 5-1 lık skorla svınıo olurdk |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bobo'nun tek forvet oynadığı maçları da gördük, Konya maçını izledin mi bilmiyorum...Tek forvet oynamak çok zordur, her futbolcu oynayamaz, bizim takımdada o tip bir oyuncu yok, ama illa yaratacaksak Nobre'den yaratırız, kötünün iyisi diyebileceğimiz o'dur çünkü...Bobo'nun oynamasını bende istiyorum, ama bu sistemde oyantılacaksa hiç oynamasın, Bobo'ya yazık olur, eriyip gider stoperler arasında... |
bobo-nobre-delgado üçlüsüyle oynayıp hamsilere pozisyon vermiyorsak başka takıma da pozisyon vermeyiz,zaten takımda bu 3 adam varken top sürekli rakip yarı sahada kalıyor adamlar korkularına çıkamıyorlar bunu biz görüyoruz denizli nasıl görmüyor anlamış deilim |
Alıntı:
|
zaponun olmaması kötü oldu cisse emekli olmus sanki uğur daha faydalı olurdu bobo ve nobre yanyana cok iyi oynuyorlar onları 90 dakika görmek istiyoruz delgado kendine ceki düzen vermis bir kac haftaya kalmaz istediğimiz delgadoyu görürüz |
Bütün önemli maçlarda özellikle derbilerde inadına tek forvet oynattı.. Sonuçlar ortada.. Denizli akıllanmaz. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:30 . |