![]() |
evet hatali transerler cok hak veriyorum adama...demirören zamanindaki transer politikasini 3 yasinda cocuk daha iyi yapardi :D ....aliyoruz para veriyoruz gönderiyoruz para veriyoruz...bukadar kötü bir yönetim dünya yeryüzüne gelmez birdaha...Allahim bizi su yönetimden kurtar artik.... |
söyledikleri çok doğru,herkesin bildiği şeyler de olsa bunu kongrede çıkıp söylemek önemli... |
transfer hataları oldu ama holosko ve delgado nun para etmeyeceği görüşüne katılmam delgado ve holosko her takımın kadrosunda olması gereken önemli kilit oyuncular ve holosko beklenen çıkısı yaparsa 5 milyon eurodan asağı bonservisi olmaz . para kazanmak istenilse 17 18 yasındaki genc yetenekleri kadroya dahil ederek onların cıkıs yapmasını beklersin ama sakın bana cıkıpta holosko delgado ernst 5 milyon euro etmez deme ayrıca düşüncelerini basının karsısında paylasman gayet doğal bende demirörenin istifa etmesini dört gözle bekliyorum |
Kolot bi sus ....! |
Arkadaşım sizlerde bir tuhafsınız ...muhalefet yok diye biryerinizi yırtıyorsunuz kolot yumruğu vuruyor masaya, bir allahın kuluda konuşmuyor ,kolot konuşuyor sadece oda sizi tatmin etmiyor. |
Aslında pekte haksız değil Birileri sesini çıkarmazsa daha senelerce başımızda kalacak bu yönetim |
dogru demıs |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
eleşdiri yapacağınıza transfer yaparken muhalefet olunda tepkinizi koyun sonradan konuşmanın ne anlamı var |
Türkiye`de Saat: 15:32 . |