![]() |
Beşiktaş ezdi geçti!! Beşiktaş Trabzonspor maçında oynadığı baskılı futbolu skora yansıtamadı. İşte maçtan bazı istatistikler: Trabzonspor karşısında 90 dakika boyunca sayısız gol fırsatını cömertçe harcayan ve sahadan 1-1'lik skorla ayrılan Beşiktaş maçın istatistiklerinde Trabzonspor'a fark attı. Beşiktaş tek kale oynadığı maçta rakibine kornerlerde 12-2 üstünlük sağlarken ceza sahasına 51 isabetli orta yapması dikkat çekti. Topun yüzde 60 oynadığı maçta Siyah-Beyazlı takım maçın yüzde 60'lık bölümünde topu rakibine kaptırmadı. |
bu futbolumuzu sürekli oynayabilsek bence önümüzde hiç kimse duramaz.ama işin garip tarafı hala bizden üstte olan hiçbir takımı yenemedik.asıl olan bu takımları yenip avantajı ele geçirmek.artık bundan sonra içerde oynayacağımız febe ve gese maçlarını kesin kazanmamız gerek. |
bu seklıde devam edersek ve maca nobre bobo delgado üçlüsü ile baslarsakkk bu takımı kmse tutamaz |
cok iyi oynadı ama gol yollarında etkili olamıyor beşiktaş. iyi bir forvet lazım bence... türkiyenin en çok korner kullanan takımı... ama su ana kadar sadece kornerden 1 gol atıı o da dündü... |
ezdik geçtik ama malesefki olmadı ama olsun süperdik |
tello bütün kornerleri ön direğe kesiyor bu kadar da olmaz |
Takımın mücadelesi iyiydi... |
Hocam Takıma sadece korner çalıştırsana |
Parçaladık resmen ezik hamsileri.Maça Mustafa Denizli çift forvet ile başlasa daha ilk yarıda koparırdık maçı. |
Alıntı:
|
yeter ki böyle oynayalım... |
Böyle oynamaya devam edersek, daha iyi sonuc elbet gelir.. |
Besiktas bal yapamiyan bir ari gibi cok kosuyor ve rakip kaleye rahat geliyor ama o öldürücü paslari atacak adam var ama yedekte ve o toplari degerlinderecek gölcü kenarda oturuyor Mustafa denizli calisan carklari bile bozdu mesela Zapotocny ve sivok ikilisi Istatistikler ortada yorumlarinizi bekliyorum Saygilar |
bu bu bizdeki futbolcuların beceriksizliği ben en son ne zaman kornerden gol attığımızı unuttum zaten karşı kaleye duran toplar pas gibi gidiyor |
ya kornerlerden gol atamamamızın tek nedeni ön direğe atılan toplar penaltı noktasına yollasalar her maç kornerden 1 gol atarız biz |
maci izlerken kornerlerde telloya 2 ye kes diye bagirmaktan sesim kisildi tellonun 2. direge kestigi ilk kornerimizde gol oldu mustafa hocami diyor bu telloya toplari 1. direge kes diye yoksa tellonun gucumu yok topu kaldirmaya anlamadim gitti boyle salakca korner atarsan 150 kornerde ancak 2 tane golun olur su kornerlerin tamamini penalti noktasi civarina kessinler bakalim bundan sonraki her mac 1 gol oluyormu olmuyormu kornerden hep beraber gorelim |
Alıntı:
farkinda olmadan ayni seyi soylemisiz :) aklin yolu bir |
Kafayi yememek elde degil yaaa :( Haydi be kartalim 51 kez saldirmissin ceza sahasina at artik golerini, 5iktas desinler eskisi gibi :( Cok mu sey istiyorum? Artik sampiyonluk istiyorum, febislere gayseye 3er 5er tane koymak istiyorum, Avrupada enaz yari final istiyorum... Tamam bunlarin hicbirisini yapma yapama ama kazanma hirsini sahada gormek istiyorum Lazyo ile olan mactaki gibi... |
bu macta keske kotu oynasaydık ta 3 puan alsaydık futbolun adaletı yok ıste ıyı oynayana 3 puan vermıyorlar. |
Amaç gol ise bu kadar ezmek yerine 2 tane gol atsa idik daha kar lı olurduk...Çünkü bu 1 puanın sebebi denizli ilk yarı çift forvet çıkılsaydı maç banko bizimdi..Ancak bu şekilde oynamalıyız ancak bir tanede DERBİ kazanalım artık yeter bir tane adam gibi takımı yenebilmiş değiliz.. |
mücadele çok süperdi böyle devam ederler inşallah ne bide gol sorunu çözülse.. |
güzel futbol ve 3 puan beşiktaşta ikisi birarada olmuyor:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
iyi futbol oynadık ancak..doğru düzgün gol olabilecek türden kaleye şu çekemedik..Golü her zaman forvetten beklemeyeceksin, sayısız yan top, korner falan oluyo.. bizim oyuncular net gollük pozisyonda kaleye paralel şut çekiyor, abuk sabuk vuruşlar yapıyor ya.. misal yan toplarda Lugano yu koy bizim takıma adam gol krallığına oynar.. Gökhan Zan muhakkak gol vurusu çalışmalı takip ediyorum da biraz dikkatli olsa son 3 maçta 5 gol yapardı. Forvet olmasa da iyi futbolcuyum diyosa kalenin dibinde net pozisyonu gol yapacak arkadas..(hala gökhan ın gol-patlaması yapacağına inanıyor ve bekliyorum) |
Türkiye`de Saat: 17:10 . |