![]() |
Yıldırım'a büyük tepki Beşiktaşlı futbolcular Trabzonspor karşılaşmasının hakemi Yunus Yıldırım'a tepki gösterdiler Beşiktaşlı futbolcular Trabzonspor maçında verdiği kararlar nedeniyle Yunus Yıldırım'a tepkide bulundular. Futbolcular saha içinde Yıldırım'ın sürekli tüm takdir haklarını Trabzonspor'a kullandığı gerekçesiyle hakeme büyük tepki gösterdiler. Tribünlerin de zaman zaman tepkide bulunduğu Yunus Yıldırım maçın ikinci devresine sadece 3 dakika uzatması tribünleri isyan ettirdi. |
şu zamanda böyle hakem bulmuşsun öpde başına koy :D |
Çok önemli bir hatası yoktu, ama bunda özellikle bizim takımımızın payı büyüktü...Top oynamaya çalışan, kazanmayı isteyen, hakemle uğraşmayan bir takım vardı sahada...Hakemde oyunumuzu bozmadı, maçı idare etti, şaşırdım... |
Trabzonun sert müdahaelerine çok taviz verdi bence ama sonucu etkileyecek ciddi bir kararı olmadı. |
Atladığı kartlar var..Genede fazla düdük çaldı ama tempomuzu kesemedi..Ayrıca Eklediği dakikalar komediydi..iki yarıda da en az 4 dk.göstermliydi uzatmaları..Ama idare etti sonuca etkisi yoktu..Aklımda kalan Ofsayt diye bi pozisyonumuzu kestiler faciaydı..sanırım S.Özkandı.. |
hakem çok iyiydi. dogru kararlar verdi. bizim lehimize 2 trabzon lehine de 1 faul da düdük calmadı sadece... baska önemli bişi yoktu. ben begendim hakemin yönetimini |
kötünün iyisi |
Bu kadar norrmal bir maç yöneteceğini düşünmüyordum süpriz oldu gerçektende :) |
Türkiye`de Saat: 15:23 . |