![]() |
Delgado dün bencede iyiydi hatta sakatlıktan dönmüş bi kaç ay sahalardan uzak kalmış birisine göre değerlendirirsem oldukça iyiydi. inşallah bi kaç antrenmana katılsın dahada iyi olacak. |
---bobo---nobre tello--------delgado ---ernst--sivok---- |
Umarim 2.yaridaki kadroyu gaziantep karsinda banko oynatir Yusuf ve serdar ozkanla bizi kanser etmez yine |
yusuf şimşek hazır değil. hazır da gelmemişti zaten. form tutana kadar da sezon bitecek. yusuf hala nerde olduğunun farkında değil galiba. geldiği gibi gitmez umarım... aslında pek ümitliydim ondan... delgado gerçekten şu an yusuf'tan iyi gözüküyor. inş daha da iyi olur. kim oynarsa oynasın kazanan beşiktaşımız olsun... |
Dün Delgado iyi değildi belki ama Yusuf okadar saçma ki..:) Matias bile büyük bir yıldız gibi geldi bana..:) Her türlü Yusuf'tan faydalıdır..10 numara şartsa bu Matias olmalıdır.. |
sakatlıktan cıkan bir futbolcuya göre mati yine elinden gelenin en iyisi yaptı |
delgadoyu benim kadar eleştiren yoktur ama bu yusuf illeti geldi geleli onu çok arar oldum. |
Dün kestiği ortaları beğendim.Sivok vurdu ama kalecinin ayaklarından döndü.O pozisyonun gol olması gerekirdi, yazık oldu... |
Alıntı:
|
Yusuf her turlu Delgadodan iyi diyen geri zekalilar nerede?? |
Türkiye`de Saat: 04:14 . |