![]() |
rodrigo tello ortaya boğdu Beşiktaşlı Tello dün orta rekoru kırdı. Siyah-beyazlı takım Trabzon derbisinde 51 orta yaparken, bunların 20'si Şilili yıldızdan geldi. Tello bu 20 ortada 9 isabet kaybederken, Bobo'ya Beşiktaş'a beraberliği getiren golü attırmayı da başardı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
benim anlamadığım şu köşe vuruşlarında neden hep öndireğe keser.takım uzun boylularla dolu ama bel mesafesinde kesme açıyor hep.gördük ki daha yüksekten açılan ortalar daha etkili oluyor.attığımız golde olduğu gibi |
maçta cıldırdım hep ön direğe kesiyor biraz yukarı kesse ortaları süper olucak |
51 Orta ve yan topların "sözde" uzmanı Nobre den tek kafa vuruşu yok , ama çok koşuyor Nobre önemli olan bu.. |
o kadar ortaya kafa vuracak adamları birlikte oynatmazsan(bobo-nobre) ortalar bir işe yaramıyor.bjk çift forvetle başlasaydı bu maçı ne yapar eder alırdı. |
O kadar ortada 1 gol:) |
Ön direkte adam da yok dire krakip yuncunun kafasına kesiyor. Bi adam girse gam yemicem. KAreşim bu ayrıca tekik adam sorunudur bu tür şeylere hoca karar verir, onarca kornerden beşiktaş gol çıkaramadı ön direkten bir tane arkaya yolladı gol oldu. Baktın onlarca kornerden gol çıkmıyor artık vazgeçeceksin. Tüm kornerleri pas olarak kullansan en az 3-4 ol bulurduk. |
Fb hem bize hem de Gs'ye kornerden aynı golü atmıştı, ön direğe doğru Selçuk kaçtı ve golünü attı...Hadi bizde öyle bir şey yaparız anlarım, ama yok, Tello resmen topu kaldıramadı, 1 olur 2 olur ama hep olmazki yaf, Tello vurdu Ts'liler karşıladı...Avrupa'da bizim kadar korner kullanıp bunları bu kadar olumsuz kullanabilen başka bir takım var mıdır acaba... |
Alıntı:
|
topu kaldıramıyolar mı anlamadım...bilerek yapsan kornerleri böyle kötü kullanamazsın... çözüm şart... |
onu bırak lıgın en cok korner kullanan takımıyız bır kere nobrede boboda o kadar uzun degıl anca bos kaldılar mı ıyı vuruyolar dun bıle erman toroglu dedı batuhan olsaydı dıye esesde oyle zor pozısyolarda kafa vuruyor burada olsa leblebı gıb gol atar |
en çok orta yapan takımlardan biri olmamıza rağmen az sayıda gol attıktan sonra neye yarar ki |
tam ortaya kesmeli toplari,golde oldugu gibi ayrica duran toplarida calissinlar iyice |
deli oldum maç boyunca ... hep ayni ortalari yapiyor on direge ... Tartisilmaz tello iyi bir oyuncu, sol ayagini iyi kullaniyor ama dun biraz yorgundu ... hafta içi $ili takimiyla oynadi ... |
adam gibi orta yapsa ortaya yani yada kale ye direk gonderse hic yokdan en azindan 5 tanesi iceri girerdi o kadar yapilan ortadan |
Bir kişi de çıksın desin ki Tello sağ kanat oyuncusu mu kardeşim? sol ayakla sağ kanattan yapılan ortalarla bu kadar oluyor demek ki!!! bunu futbol yorumcusu diye geçinenler bile dile getirmiyor. hayret bir şey... |
Dediğiniz gibi Tello tüm kornerleri hep ön direğe kesiyor.Neden her zaman oraya kesiyor anlamadım.Birde hepsini yerden kesti.Bobo'ya kestiği kornerde havadan yaptı nitekim golü de o zaman bulduk.Bu kornerlere çalışmıyorlar mı ne yapıyorlar anlamıyorum bu işi birader!!! |
Cok basit hataLardan 3 puan alamadik , birde artik kadro kurmayi bilen T.direktör gelse ? |
herkes cornerden şikayetçi ve herkes köşe vuruşlarında bir sorun olduğunda ortak düşüncede ve bunu nasıl Denizli anlamıyor anlamıyorum bu kadar insan anladı da... |
Alıntı:
Orta iyi değilse Nobre ne yapsın ki ? Tellonun yerden cılız ortalarına eğilip kafa mı vursun ? Adam gibi top inince gayet iyi konuşturuyor bence uzmanlığını Nobre..Dediğin gibi bi de iyi koşuyor:):) |
Alıntı:
|
ya tellonun yaptıgı ortalar on dırege yerden ve rakıbe oluyor 20 degıl 120 ortada acsa hep aynı yere gıdıyor toplar. duran topları delgadonun kullanması taraftarıyım daha faydalı olacagı kesın |
sağ kanatta oynatılmasaydı iki katı fazla açardı. |
ne işe yaradı? |
delgado süper ortalar kesiyor |
Bu sezon boyunca 153 kornerle ligin korner rekortmeniyiz ama bu kornerleri iyi değerlendiremiyoruz.Yanılmıyorsam bu 153 kornerde sadece Sivok Gençlerbirliği maçında ve dünde Bobo gol yaptı. |
Alıntı:
böyle ters ayaklı futbolcu oynatacaksan illa o tarzda adamlara sahip olman gerekir. bu oyuncu kesinlikle "birebirde adam geçme ve de forvet özelliklerine sahip olmalıdır". tello'nun bu mevkide oynamasının ali tandoğanın sol forvette oynamasından hiç bir farkı yoktur... |
ortaya bogduda hep on direge ortaladi bizim tello toplari 2. direge kes diye bagirmaktan sesim kisildi maci izlerken |
bide telloyu hoca messi saniyor sanirim inatla sag kanatta oynatiyor serdar ozkanin bukadar kotu olmasinin sebebide denizli inatla solda oynatiyor mac icinde ilk yari 35 den sonra tello sola serdar saga gecti inanilmaz ortalar kestiler iceriye eger serdarda solda degilde sagda yararlanmaya calisirsak cok faydali olacaktir denizlinin israrlari takimi resmen batirmaya gidiyor nihayetinde sol ayakli tello sagdan calim atip adam geceyim derken kaptirdi ve takimda golu yedi |
acaba kaçını serdar özkan çıktıktan sonra 2. yarıda yaptı? birde o var. |
Türkiye`de Saat: 07:10 . |