![]() |
denizliye sadece tek forvet oynattı diye kızarım başkada hiçbişeyine kızmam bu maç için kimse kusura bakmasın.. |
denizli yakdi biz cira gibi |
Hoca yanlış yaptı.Olmak yada olmamak maçında rakibin puan olarak üzerinde olmasına rağmen çift forvetle çıkıyor ama sen kazanman gereken maça tek forvet çıkıyorsun olacak iş değil.İlk yarıya çift forvetle çıksaydık ezik hamsiler daha ilk yarıda nakavt olmuştu.Antep maçına da tek forvet çıkarsa artık ben bunda bir kasıt ararım. |
erkan 2.yarı erken oyuna girse savunmanın dengesini bozardı adam cok rahat adam geciyor serdar özkan yerine oynatılmasını isterim |
bu maçta hiç beklemediğim bir kadroyla çıktı Bobo'yu oynatır sanıyordum oynatmadı zapo oynar sandım o da yok Delgado oynayacak dedi o da yok bu ne ya yedek kulubesine bakarsanız neredeysen oradan bu takımdan daha iyi bir takım çıkar...Hele o Erkan'ı 88.dakika da oyuna alması sadece komikti yani güldüm ama sinirden:mad: |
Alıntı:
Antep maçına tek forvet çıkmaz bence..:) Kasıt aranacağını bildiği için çıkmaz..:) Ama ben kastında fln değilm işin..Bariz bir şeklde takıma zarar veriyor, geriye götürüyor..5 yaşında çocuğun yapmayacağı yanlışları yapıyor..Sürekli kendiyle çelişiyor..Ve sadece konuşuyor..Şampiyon olacağmız varsa da bu sezon, onu da bu adamn sayesinde yitirecez bu gidişle.. |
Alıntı:
Toramanı sağ bek oynatmasını haklı buluyosn yani..:) Helal walla..Zaten Trabzonun solunda da Robben var..Toraman savunmasıyla yıldıracak onu..:) Adamlar sol kanatsız çıktı be maça..:) |
iç saha maçlarında ne pahasına olursa olsun cift forvet oynamalıyız |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:04 . |