![]() |
Beşiktaş sağlık ekibinde değişiklik Beşiktaş sağlık ekibinde değişikliğe gidildi. A takım doktorluğu yapan Ayhan Optur'un yerine bugünden itibaren Ortopedist Doç. Dr. Şenol Akman ile altyapı doktoru Devrim Urgun getirildi. Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mete Düren, AA muhabirine yaptığı açıklamada (A) takım sağlık ekibine bugünden itibaren Ortopedist Doç. Dr. Şenol Akman ile altyapı ve salon sporları doktoru Devrim Urgun'un getirildiklerini açıkladı. Düren, daha önce (A) takım doktorluğu yapan Ayhan Optur'un da geçici bir süre altyapıda görev yapacağını ifade etti. Optur'un, görevinden tamamen ayrılmak istediğini ancak kendilerini kırmayarak altyapıda geçici bir süre çalışmayı kabul ettiğini belirten Düren, ''Kendisine de bugüne kadar (A) takımda yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ediyoruz'' dedi. |
Hayırlısı... |
hayırlısı olsun |
hayırlısı olsun değişmeyen tek bi şey kaldı yönetim değiş |
Ayhan optur çok iyi bir doktor ... |
Ayhan Optur uzun yıllar kulübün doktorluğunu yaptı.Ne diyelim hayırlı olsun.. |
ayhan optur uzun zamandır vardı yolu açık olsun |
Menajerlik oyunlarindan bile asinayiz bu isme, kulübe katkilarindan dolayi mütesekkiriz!! :) |
ayhan optur oyle bir Besiktasli ki cep telefonun sonu 19 03 :):) |
ya ayhan optur bayadır beşiktaşta bilmiyorum bi garip oldum ama hayırlısı olsun tabi |
Futbolun gizli kahramanlarida kulub doktorlari gercekten :D Ayhan Optura hersey icin tesekkurler ederiz.. |
hayırlısı olsun...önemli bi görev...bu göreve işini bilen birilerinin bakması şart... |
gsye gitmez insallah |
Türkiye`de Saat: 02:10 . |