![]() |
Kuralar Çarşamba günü çekiliyor Kuralar Çarşamba günü çekiliyor http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...ao_Logo003.jpg Fortis Türkiye Kupası yarı final kuraları, 18 Şubat Çarşamba günü İstanbul'da çekilecek. Ataköy Olimpiyatevi'nde saat 11.00'de gerçekleştirilecek kura çekimine, yarı finalde mücadele etmeye hak kazanan Ankaraspor, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Sivasspor kulüplerinin temsilcileri ile Futbol Federasyonu yetkilileri katılacak. |
şu şartlarda ankarasporu isterim ... hem bu aralar çokta formda oldukları söylenemez... bide intikamımız vardı zaten. |
Ben Sivas ı istiyorum... ;) |
Alıntı:
ankaraspor intikamını sonra da alabiliriz.ama ben guizalı, maldonadolu, josico lu feneri tercih ederim.hacettepeye attıkları 7 golün febeyi formda göstermez.küme düşmemeye oynayan bir takıma karşı evinde en az 4-5 tane atmalıydı zaten.ayrıca trabzon maçında her ne kadar puan kaybetsekte iyi oynadık.bizde formdayız. |
zaten elimizde bir tek bu kupa kaldı.zaten avrupaya gitmenin en kısa yolu.inşallah bu kupayı alırız.sivas'ı final de isterim.şimdi kim çıkarsa çıksın. |
Ben ezikbahçe'nin gelmesini isterim.10 kişilk İbb'ye ezilen ezikleri çok rahat eleriz.Bakmayın hacettepe'ye 7 attıklarına, azize işi bağlamış.İstifa sesleri yükseldiği için hacettepe'yi satın aldı.İnşallah ezikbahçe çıkar da bi güzel şamarlarız rezilleri. |
ankaraspor diyorum |
ezikbahçe gelsin |
Kuralar kesin Besiktas - Sivas, Febe - Ankara olur, demedi demeyin :) |
burada bari yüzümüz gülsün |
Türkiye`de Saat: 00:16 . |