![]() |
"Hazır olsaydı oynardı" "Hazır olsaydı oynardı" http://www.ligtv.com.tr/uploads/news..._Denizli05.jpg Trabzonspor ile dün 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Gaziantepspor maçının hazırlıklarına başlarken, teknik direktör Denizli, Delgado'nun durumuyla ilgili olarak, "Hazır olsaydı 11'de oynardı "dedi Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve ilk 1 saati basına açık olan antrenmana koşularla başlayan futbolcular, pas çalışması yapıp, yarı sahada çift kale maç oynadı. Trabzonspor karşılaşmasında forma giyen futbolcular, pas çalışmasının ardından antrenmanı bıraktı. Trabzonspor maçından hafif sakatlıkları bulunan Delgado ve Nobre takımdan ayrı koşu yaparken, sakatlıkları süren Holosko ve Ekrem ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Hafif sakatlığı bulunan Serdar Özkan ise antrenmana katılmadı. Delgado, Nobre ve Serdar Özkan'ın çarşamba gününden itibaren takımla birlikte çalışacakları kaydedildi. Bu arada siyah-beyazlılar, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde zaman zaman yağmur, zaman zaman da kar yağışı altında çalıştı. Antrenman sırasında basın mensuplarının, uzun süren sakatlığının ardından dünkü karşılaşmada ikinci yarıda oyuna giren Delgado'nun durumuyla ilgili bir sorusuna teknik direktör Denizli, ''Hazır olsaydı dün ilk 11'de oynardı. Henüz tam olarak hazır değil. 1-2 haftaya kadar eski gücüne ulaşır'' yanıtını verdi. Yarını dinlenerek geçirecek siyah-beyazlılar, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını 18 Şubat Çarşamba günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. |
niye sonradan gırdı o zaman ılk 11 baslasaydı kotu hıssederse kendın cıkardı |
Hoca hazır değildi dediğin adam 1 hafta boyunca ben hazırım oynamak istiyorum diye bas bas bağırdı gazetelerde... Hazır değildi dediğin adam oyuna girdi takır takır oyununu oynadı... Nasıl bir taktik anlayışınız var aklım hayalim almıyor.. |
1-2 hafta dediğine göre heralde haftaya gantep maçında da ilk 11 de forma giydirmeyecek. hoca 26. haftaya az kaldı.haberin olsun |
Delgado'yu oyunda kaldığı sürece beğendim.Hele Sivok'a kestiği top müthişti, gol olsaydı iyi olacaktı. |
delgado hazır bence iyi bir performans sergiledi antep macı onun macı olucak |
hazır olduğu zamanı da gördük hoca |
Ya tamam Delgado hazir degildi ama Delgado yok diye illa bitmis Yusuf mi oynamali?? Ugur Inceman var, Erkan Zengin var, Bobo var.. Yeter hoca yeter!! |
delgadoyu oynatmadi diye kizmam ben hocaya kimsede kizamaz ama trabzonu izledim analiz ettim diyen adam sivokla zani ayni anda stoperde oynatmaz iddaa ediyorum etmeye devam edecegim denizliden birsey olmaz olacaksa eger futbolcularin dunku hirsi arzusu bizi sampiyonluga tasiyacak zapo olsaydi trabzon o golude atamazdi trabzonu izleyen adam bilirki trabzonun bu sezon attigi gollerin yarisi boyle goller o zaman stoperin birini hizli olan zapo olarak kullanacakti |
inadına mati ... |
Türkiye`de Saat: 03:06 . |