![]() |
"Yattara beni tutamadı" Kara Kartal’ın tecrübeli futbolcusu İbrahim Üzülmez, dün ilginç açıklamalar yaptı. Antrenmanda neşeli tavırlarıyla dikkat çeken deneyimli oyuncu, “Trabzon maçında herkes Yattara’yı tutacağımı zannediyordu. Ancak ben işi tersine çevirdim ve Yattara silik kaldı. Ligin en güçlü ekiplerinden Trabzon’a top göstermedik. Çok farklı kazanabileceğimiz bir karşılaşmadan beraberlikle ayrıldık. Rakibimize bundan sonraki maçlarda başarılar diliyoruz. Biz böyle oynayalım yeter, şampiyonluk az ötemizde duruyor” ifadesini kullandı. Bu arada son haftalarda formayı kapan Gökhan Zan da, antrenmanın en neşeli isimlerindendi... Kaynak:Fanatik |
Valla süperdi küllerinden doğdu yeniden |
bu kadarını bile yapsa bize yeter, inş. devamını getirir |
gecen sene mac sonu acıklamasını cok ıı hatırlıyorum konusmaya yattaranın cok ıı futbolcu oldugunu soylerek baslamıstı ama rovansı aldı ıbo gercekten kullerınden dogdu |
Takımın tek alternatifi olmayan futbolcusu " bu benim iddiam".... |
:D yürü be Deli.. |
yürü be ibo....:) |
ibo delirdi şampiyonluk istiyorr :) |
Adamın son senesi bu son senede şampiyonluk yakışır iboya |
doğru söyle ibo ne içitn?? :D |
Ne içtin İbo ne, söle işte..:)..Valla son 2-3 maçtır gayet iyi İbo, böyle devam eder umarım... |
Birkac mactir sahaya ikizi cikiyor bence, bu bizim bildigimiz Ibo degil... :) Hatalar yapmiyo degil, ama biz top calan, calim atan Ibo'ya alismadik :) |
aslında son 2 maçta iyi oynuyor ama 2 maç oynadı diye havalara girdi gibi.zaten senin orada yapman gereken şeydi.neden bu kadar abartıyorsunki |
İbo son sürat devam ediyor :) |
Alıntı:
|
ibo ibreyi tavana vurdurdu bakalım daha neler yapçak :) |
Yürü be kaptanım... |
bu yaşta bu açıklamalar yakışıormu çocuk gibi konuşmuş yaptığın işi övme zaten yapman gereken iş bu sen beşiktaş ta oynuyorsun o trabzonda büyük olan beşiktaş tebrikler sana |
Türkiye`de Saat: 11:44 . |