![]() |
Bu kez yüzü gülmüyor http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...02_414_232.jpg Her puan kaybının ardından kendine güveniyle ve yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Mustafa Denizli, dünkü çalışmada çok düşünceliydi. Tavırları gözden kaçmadı Kara Kartal’ın üst üste yaşadığı puan kayıplarını olgunlukla karşılayan Mustafa Denizli, beraberlik ve yenilgiler sonrasında hep şampiyonluğa olan inancının eksilmediğini dile getiriyordu. Tecrübeli çalıştırıcının takımı, Trabzonspor karşısında çok başarılı bir oyun sergilemesine rağmen sonuca gidemedi ve sahadan beraberlikle ayrıldı. Maç sonrasında “Şampiyonluk yarışı Beşiktaş’sız olmaz” diyen teknik adam dün çok sessizdi. Konu Bobo’ya gelince... Antrenman öncesinde basın mensuplarıyla kısa bir görüşme yapan Mustafa Denizli, “Delgado bizim için fevkalade önemli bir futbolcu. Ancak ayağındaki sakatlığı nedeniyle, oyuna sonradan aldım. Yüzde yüz iyi olsaydı, elbette onunla başlardım. Birkaç hafta içerisinde yüzde yüz hazır durumda olacaktır ve oynayacaktır” dedi. Denizli, Bobo’nun neden oynamadığı yönündeki bir soru karşısında da sessiz kaldı ve gazetecilerin yanından ayrıldı. |
Şu bobo daha ne yapacak anlamıyorum ağzıyla adam kuş bile tutuyor daha ne yapmalı ilk 11 de devamlı oynamak için..Milyonlar çift forvet ve bu ilk forvet içinde Bobo kafada olmalı bunu daha nasıl anlatacak insan.. |
bobo bu denizliye ne dese azdır :) yeter ama ya nedir bu oynat şu adamı |
Bide gülseydi bari |
Bu kadar iyi futbola rağmen gelmeyen galibiyetten sonra gülecek hali yok ya.Çift forvet başlamadığı için kendinde hata buluyordur kesin. |
eee olsun o kadarda artıkk.Sezon başından beri gülüyordu zaten |
oda isin farkinda sampiyonluk gitti laflari hep bos cikti |
Ya sanki nobre özoğlu bobo ise üvey evladı çok sinirimi bozuyor bu adamın seçimleri ve saçma saçma düşünmeleri.. Birde çok bilmişliği bitiriyor beni :@ |
o her zaman güvensin 1 puanla mutlu olsun biz sezon sonunda kendimizi parçalayalım |
bu hafta bobo kesin ilk 11'de oynar |
bobo 11 de tek basina oynarsa ancak konya macindaki kadar pozisyonumuz olur yani hic belki kazayla bir pozisyon yakalayabiliriz kimse yanlis anlamasin ben tek forvete karsi biri degilim hatta seviyorumda o sistemi ama denizlinin futbol anlayisiyla degil cunku denizli 80 lerde kalmis bir teknik direktor defanstan ileriye top vurup bobodan indirip topu yanindaki adamlarin oyuna girmesini bekleyen bir adamdan birsey olmaz defalarca dedim kim olursa olsun ayni olur bu isin sonucu defalarca dedim tekrar diyorum ertugrulun tek forvetiyle denizlinin tek forveti ayni degil ertugrulun sisteminde top defanstan pas yapilarak cikardi zapo sivok sol bekte tello sagda serdar kurtulus hepsi pas ozelligi olan adamlardi ve pas yaparak cikabiliyorlardi eksiklik orta sahadaydi bugunku ernst sezon basinda alinmis olsaydi cok daha degisik seyler konusuyor olabilirdik su anda ama denizlinin tekli sisteminde defans kim sol bek uzulmez pas ozelligi sifir gokhan zan pas ozelligi sifir toraman pas ozelligi sifir bunlarin arasinda bitek zapo yada sivok oluyor oda koreliyor tabiki boyle adamlarla denizli futbolcularina sunu diyecek sadece topu ileriye vurmayin bide sunu yapacak zapo sivok solda ekrem sagda kurtulus orta sahada serdar ozkan sagda erns ugur tello onlerinde delgado onunde bobo bu takim ezip geciyormu gecmiyormu o zaman gorelim ha bide dicekki denizli aldiginiz topu sisrmeden yerden oynayin defanstan cikin diye |
26. haftayı düşünüyor. Büyük söz söyledin Deniz li bakalım napıcaksın. Keşke beni yanıltıp lider olsan ama zor senin bu tek forvetli sisteminle.... |
Haftalar geçtikçe puan kayıpları devam ediyor..Bu işin böyle gitmeyeceği kafasına dank etmiş herhalde..Onu düşünüyordur inş.. |
tabi yenilseydik yüzü güledi ...fenerbahce ve cincon maclarinda gol yedigimiz zaman gülüyordu... |
ister gülsün ister ağlasın ama beşiktaşımı şampiyon yapsın |
İkisini bir arada oynatmalı devamli,ikiside surekli pres yapmali ve arkadan destek gelmelidir onlara |
Türkiye`de Saat: 18:43 . |