![]() |
İşte Kartal'ın iki yolcusu! http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...00_414_232.jpg Beşiktaş Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcuların durumu ile ilgili konuştu. Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolculardan Nobre ile tekrar anlaşmaya çalışırken, Cisse'yi gönderme, İbrahim Üzülmez içinse sezon sonunu bekleme kararı aldı. Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, "Nobre ile ilgili herhangi bir problemimiz yok. Kendisi de kalmak istiyor. Bütün görüşmeleri başkanımız yürütüyor ve şu anda istediği zaman imzayı attıracak durumda" dedi. Soğancıoğlu, Cisse ile sezon sonunda yollarını ayıracaklarını bildirdi. Fransız futbolcuya da kararın iletildiği ifade edildi. Soğancıoğlu, "Cisse'nin yerine aradığımız bir oyuncu bulduk. İbrahim Üzülmez ile de sezon sonunda oturup konuşacağız" diye konuştu. Soğancıoğlu'nun Cisse'nin yerine derken Enst'ten söz ettiği öğrenildi. |
cisse kesinlikle sutlanmali bosa para aliyor adam |
Deli ibo bence kalmalı :) onsuz Beşiktaş hiç görmedim nerdeyse :) |
Cisse yi yollayın gitsin... |
Deli Ibo icin beklenmesinin nedeni futbolu birakmasi falan mi acaba?.. |
Cisse gitsin. Topuz gelsin. Üzülmez bıraksın. Yerine Caner Erkin alınmalı. Batuhan da geri dönsün. |
bence 2 futbolcunun akibeti de hakkında doğru karar verilmiş cisse dünden gönderilmeliydi üzülmez biraz düşündürücü |
bi tane sol bek aramaya şimdiden başlayın...yoksa, kazmanın birini alıp gelmeyin... |
bnce uzulmez bu halyle bu takımda kı bı çok gencten daha iyi |
üzülmez 2-3 maç iyi oynadı diye kalsın diye bir yorum yapmam mantıklı olmaz.ancak cissenin gönderilmesi gerekir |
Cisse devre arası gönderilmeliydi.Geç kalındı.. |
Sol bekte zaten Emre Özkan'ımız yokmu? |
İbrahim Üzülmez şu ara yakaladığı performansı sezon sonun kadar devam ettirebilirse takımda muhakkak kalır..Kendisini çok beğenmesem de statta mutlaka bi "helal olsun" "bravo ibrahim-yürü be koçum" diyorum yani..bu arada yattara yı da süper marke etti..! |
Cisse, Uzulmez ve Nobre gidebilir.. Cisse = Ernst Uzulmez = Caner Erkin / Malik Fathi Nobre = Batuhan |
Deli ibo jübile yapsin cisse nereye giderse gitsin ama ümraniye kapisindan bavulu ile ayrilsin |
eğer emre özkan gelecekse yeniden takıma üzülmezin bırakmasını isterim ama yok yine genççlere yönelme olmayacaksa üzülmez yine kalmalı derim...cisse konusunda ise gönderilmediği hata zaten... |
bu cissenin ne rezilligi var ben anlamadim gitti ulan herkez ayni dusundugune gore ben bu futboldan zerre kadar anlamiyorum demekki cunku bitek ben begeniyorum cisseyi herhalde ben adama verilipte yerine getirmedigi bi gorev gormedim bukadar cok top kaybi yapan bir orta sahaya kimi koyarsan koy tek basina cisse kadar yapabilir ancak bu isi yada ben cok ters dusunceli bi adamim futboldan zerre kadar anlamiyorum herkezin kizdigi cisse besiktasin en cok top kapan en isabetli pas yapan oyuncusu ama herkez bu adami gondermek icin elinden geleni yapiyor heleki bjktv yani besiktasin kanalindaki adamlar resmen kin kusuyor cisseye besiktas futbol takiminda hala top oynuyorken hemde ilginc ve inanilmaz birsey bu benim icin |
Cisse nin yerine adam bulduk. Ernst cok iyi ama ona Türk yedek almak lazım. Üzülmez yıllarını Beşiktaş a vermiş biri artık tatlı bir şekilde futbolu bizde bırakmalı. Kalıcaksada sadece iyi bir sol bek yedegi olur. |
Bu Cisse giderayak bize çok önemli bir maçda ihanet edecek gibi geliyor haydi hayırlısı , bir futbolcuyu gönderebilirsin ama bu kadarda alenen söylenmez. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yani butun olay sumu adam takimi atesleyemiyor ve liderlik yapmiyor diye bu adami yollamalimiyiz yollanmasina birsey demeyecegimde bukadar kotulemelimiyiz pascal nouma gibi 2 macin 1nde kirmi kart gorup takim arkadaslarini yalniz birakmadigi icinmi herkez nefret ediyor yani bu adamdan dogrumu anlamisim |
ya ben kendi adıma konuşmadım abicim neden bu kadar kötülendiği konusunda bir düşünce belirttim yoksa ben de cisse nin abartıldığı kadar kötü bir performans gösterdiğini düşünmüyorum son ts maçında biraz kötüydü doğru ama çoğu zaman bu adam oynadığında görevini iyi denebilecek şekilde yerine getirmiştir. Ama biraz ekstra işler yapması lazım sanki çünkü yabancı olarak alınan bir oyuncudan herkes sonuca yönelik işler de bekler. Ne bilim cisse tekniği olan bir oyuncu aslında istese hücuma daha iyi destek verebilir ama o sürekli kolaya kaçıp ben görevimi yapayım da gerisi beni ilgilendirmez modunda. Yani ara paslarla gol pozisyonları yaratabilecek tekniğe sahip mesela cisse ama hep kolay paslar tercih ediyor. Ya da ne biliyim uzaktan biraz daha etkili şutlar çekebilse ya da uzun boyunu kullanıp duran toplarda etkili olabilse falan bunlar şu an aklıma gelenler. Yani sadece bölgesini savunup en yakınındakine pası atıp gerisine karışmam tarzı oyunu biraz aşmalı cisse ki ernst bunun nası yapılacağını hafta sonu gösterdi. |
Ernst gelinc cisseye bakılmaz bence artık zaten yakın zaman önce söylemiştim sezon sonu cisse gider sağlam hızlı teknik sıfıra inip orta apabilecek tipte münch gibi bir kanat adamı alınır yabancı. Belki tello da gider diğer kanada da sağlam biri alınır. |
Cisse iki top yapamayan, tekniği çok zayıf, ayakta zor duran, zavallı görünümünde BJK ruhuna kesinlikle uymayan ilk fırsatta gönderilmesi gereken hırsı 0 olan siyahi futbolcudur. bırakın duran topları taç bile kullanamaz :) senede 1 gol bile atması neredeyse mucizedir. |
Alıntı:
|
Üzülmez'e jubile teklif edilmeli, Cisse ve G.Zan'la da yollar ayrılabilir... |
üzülmez kalmalı,adamı eleştiriyoz ama oynamadığı maçlarda yokluğunu çok hissediyoruz... orta yapamıyomuş,sağ bek oynayan toraman çok mu yapıyo,yada serdar kurtuluş... hadi onlarıda geçtik sağ açık oynayan s.özkan kaç orta yaptı... |
üzülmez kral bi jübile yapıp gitmeli ona görebişey yapsınlar |
cisse nnin gönderdiğmiz koraydan ne üstün yanı varbilmiyorum yani,adam yabancı diye kalıyor takımda. ya hadi agresifliği filan geçtmde ortasaha da oynuyo bi gol atamıyo... |
cisse hazır para ediyorken yollanmalı. |
Türkiye`de Saat: 01:05 . |