![]() |
Futbolcuyu tanımıyorum. |
Alıntı:
sol açık da alternatifmiz yok ki :/ bence iyi bir yedek kesinlikle lazım telloya bir şey olsa ya da tello formsuz olsa onun yerine asıl yeri orası olmayan adamlar oynatmak zorunda kalıyoruz aslında bence bi sol açığa ihtiyacımız var. |
Alıntı:
rodrigo tello ekrem dağ serdar özkan aydın karabulut 5 tane mi alternatif olması lazım? takımda ibrahim üzülmez haricinde sol bek yok! 35'lik üzülmez dikkatini çekerim! bilmem farkında mısın??? |
offansiv yönde her mevkide oynayabilir,teknigi iyi,ortalari ve paslari iyi... Tabikii haber yada gökhan arkadas nekadr dogru söyliyor onu bilemiyoruz ama Denizli seneyede kalicaksa (:D) ve bu sisteme devam etmek istiyorsa bu oyuncu 4-3-3 sag ve sol kanatlarda rahatlikla oyniyabilir... |
Kaynak nedir? |
Alıntı:
ayrıca tello nun da asıl yeri lizbondan da bildiğimiz üzere sol bektir :) |
herneyse zaten yarın almıyolar sezon başı içindir bu bilmiyorum oyuncuyu iyiyse alınsın derim ilerde sıkıntı çekebiliyorum iyi bi kanat oyuncusu fena olmaz |
Eğer yerli-kaliteli bir sol bek alacaklarsa anlamlı olabilir transfer. Aksi halde, yabancı kontenjanını gereksiz yere işgal etmeye gerek yok. Herkes programlı şekilde boşaltmaya çabalarken biz hala ne yaptığımızı bilmiyoruz. Ayrıyetten bu takımın sol açığı Tello olacaksa, alternatifinin yabancı olması akıl işi değil. Beklerin durumu ortadayken. |
az önce izledim youtube tan bence kesin alınsın takipteyse yoksa büyük klube gider sonra çok üzülürüz |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:15 . |