![]() |
Alıntı:
aslında senin istediğin adam özer hurmaci.. |
Alıntı:
|
mısırlıya ver de kontenjan dolsun bir de gönderene kadar göbeğin çatlasın. bravo wallahi ya higuain, diatta, gordon, seric. vs.den sonra hala böyle adı sanı duyulmamış mısır liginde oynayan bi adam alınsın deme cesaretiniz var.. ne diyim. bravo.. mısırın en büyük topçusu bjk'de oynayamadı arkadaşlar! bedavaya gönderdik! A. Hassan! bırakın mısır'ı bizde oynarken afrikanın en değerli oyuncusu seçilmişti... bu yetim de kim oluyor? :D |
ya ne diyim abi özer hurmacıya m.topuz a 8-10 milyon vermektense 1.5 milyona bu adamı yarım sezon denemeyi tercih ederim olmadı 500 e yollarsın gene mısırda bir takıma zararın ne 1 milyon bence göze alınabilecek bir risk. adam 22 yaşında biraz böyle keşiflere de gidilmesi lazım. Benim içim ısındı buna ya :D seric diatta falan saçma tercihlerdi katılıyorum ama higuain e de haksızlık edildiğin idüşünüyorum onda biraz daha ısrarlı olabilseydik bu şekilde yollamak zorunda kalmazdık bence :D a.hassan da iyi kötü görevini yaptı bizde be hacım satamasak da parasının hakkını verdi sayılır :D |
Bir videosunda Shikaldinho yazmışlar :)..Adam tam istediğim tarz oyuncu..Direk kaleyi düşünüyo,fizikli,süratli,teknik,bileklerine hakim..Valla etkilendim.. |
Shikabala adı bana eski bir şarkıyı anımsattı şiki şiki baba :D gelirse artık böyle bir tezahurat yaparız he hu he he :D :D |
Sol açık değil de sol bel beke adam almalıyız...Tello'yu orda denedik ama olmadı, hem hücumlara katılan hem de savunma yönü iyi olan bir sol bek alınmalı mutlaka...Tello ve o alınacak yabancı götürür sol kanadımızı, Aydın da oynar zaten seneye...Emre Özkan'da var...2 yabancı, 2 genç yeter... |
arkadaşlar size kaynak veremem ama izlenilen futbolcuları söleyebilirim lizbonda grimi var. |
Kim bu? |
Alıntı:
sen hem Shikabala 1.5 almisiz hemde bu grimi izleniyor diyorsun..birisi sol acik birisi sol bek nasil oluyor sanki yabanci oyouncu serbest gibi adam aliyorz :D... |
Türkiye`de Saat: 00:27 . |