![]() |
orta sahaları müthiş Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş orta sahasına övgüler yağdırdı. Siyah-beyazlıların, çok ciddi ve dinamik bir orta alana sahip olduğunu söyleyen Yanal, "Eğer bu yapıyı sürdürürlerse, bizimle birlikte şampiyonluğun en güçlü adayı olurlar" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
tabi müthis olur 4-5-1 sistemde orta saha müthis olur ama hücum hattimizda sinifta kalir helede nobre gibi kabiliyet düsmani bir forvetiniz olursa... |
Alıntı:
|
evet orta sahamızda ernstle bırlıkte bı toparlanma var bu dogru ama arkadasların nobre hakkında yaptıgı yoruma katılmıyorum. nobre tek basına kos gerı kos ılerı yap pres nereye kadar. bobuyuda tek forvet oynattı konya macında aynısını bobo'da yaptı eger 2 forvet cıkarsak bana gore nobre-bobo olmalıdır bu da ancak o zaman ust duzeyde verım alabılırız. |
Hucumun veya forvetlerinizin etkili olabilmesi için,orta sahanızın kuvvetli olması gerekir..ne kadar çok ortasahada pres,baskı yapıp yada alan daraltarak top kazanırsanız o kadar fazla atak yaparsınız..Önemli olan topu nasıl kullandığınızdır..Bizim takımın en büyük eksisi bu topları başarılı kullanamamak..Forvetlerle alakası yok..top durup dururken forvetin önüne düşmüyor..Günümüz futbolunda ortasahası iyi olan takımlar her zaman kazanır..Ortasahanız iyi olacak ki hucüm yapabilesiniz.. |
Trabzon maçında orta saha mevkisinin ne kadar önemli olduğunu gördük.Ernst müthiş mücadele etti. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sanki her maç böyle oynuyorda orta sahamız.pfff |
Alıntı:
|
yanal inş blöf yapmıyordur düşüncelerin gerçekdende böyleyse sevindirici yada tmm orta sahamız güzel forvette beceriklli son vuruşları yapamadıkdan sonra orta sahanın ne anlamı var ortada döndolaş |
tello solda, ekrem de sağda oynasa çok daha süper olur da denizli'ye uymaz. s.özkan bence erkan'dan bile sonra düşünülmeli ilk 11'de. |
Rüştü İ.Toraman - Sivok - Zapo - İ.Üzülmez Ernst (sağ) Ekrem - - - - - Tello (sol) Delgado Nobre - Bobo Artık ideal kadro bu olmalı. Holosko bir müddet dinlenmeli. Yusuf ve S.Özkan da tabi ki... |
Bence Erkan a bir sans vermeli Hoca. Neden korkuyor anlamiyorum bu cocuk o formayi bir giysin bir daha kolay kolay üzerinden kimse alamaz. Ve son olarak Serdar özkan in bu takimda gercekten yeri yok,bir cok futbolcunun gönderilmesine üzüldüm ama bu cocuk giderse hic üzülmem. Onun yerine Erkan bence cok daha iyi isler cikarir ve bol bol asist yapar.. |
trabzon maçının ikinci yarısındaki kadro süperdi.bence hep o kadro oynamalı |
Alıntı:
|
trabzon maşında orta süperdi ama orta sahamız çok güçlü olduğu için 3 puanı bize vermiyorlar. bizim golede gitmemiz lazım. artık hiçbir puanı kaybetmememiz gerekiyor |
maiconu alıp 3-5-2 oynamak lazım :D:D:D:D:D |
Alıntı:
ideal kadron çok iyi.katılıyorum. |
erkana bu takımda yer bulunmalı sağ kanat ekrem erkan olabilir |
Alıntı:
|
Antep macina su 11 ile cikmaliyiz: ------Rustu------- Toraman-Sivok-Zapo ---Cisse-Ernst----- Erkan-Tello-Uzulmez ---bobo-Nobre---- |
Nobre ye haksızlık etmeyin.Tamam gol kaçırabilir.Gol atabilme becerisi kısıtlı olabilir ama çok güçlü ileride top kapan kaptığı topu kaybetmeyen ileri uçta yaptığı presle karşı takımın dengesini bozan harika bi oyuncu.Gese bunun yarısı değerindeki adamı alamadı sivas'tan.Bence ibrahim üzülmeze ve nobreye haksızlık yapılıyor.Birde şu varki nobreden Messi vari hareketler bekliyorsanız çok beklersiniz.Onu yapan Messi de norbrenin çalışkanlığı yok ve ikincisi yılda 20 milyon kazanıyo eleştirirken bunuda gözönüne alın. |
Türkiye`de Saat: 20:41 . |