![]() |
G.Antep-Beşiktaş Maçı Hakemi Beşiktaş'ın bu önemli maçına atanan hakem Bünyamin Gezer. Açıkçası garip bir hakem ataması. Hem de su bulandıracak türden. Umarım ben yanılırım ama bu yeteneksiz ve birilerin yalakalığını yapan eyyamcı hakem umarım maçın önüne geçmez. Sadece testi kırılmadan uyarmak gerek kanısındayım. Beşiktaş'ın en zor iki deplasmanından birisi ve atanan hakem ortada. Dikkat!!!! Bu hakem sadece soru işareti... |
bünyamin gezer mi ??? :s |
sevmediğim hakemlerin basında geliyor |
pfff:S:S:S |
Bünyamin Gezer ne alaka ya?? Görev adamı Bünyamin Gezer..Söylenen,yazılan senaryoları çok iyi oynar kendileri.. |
Bünyamin Gezer olmuş başkası olmuş ne önemi var ki? Sahaya çıkıp topunu oynarsan kazanırsın bu kadar basit, maçtan önce başladık hakemi konuşmaya bi faydası yok sanki kılıf hazırlıyormuşuz gibi oluyor. Hakem esas unsur değildir esas unsur futbolculardır yani bizim takımın ne oynayacağıdır.... |
Alıntı:
|
Zaten hazirlanmis bi plan varsa, onu mhk'den cikmis her hakem oynar.. Biz topumuza bakalim, ne olacagini hep beraber görelim.. |
ts maçını ben izlemedim hakem hakkındada pek bi yorum yapılmadığına göre iyiydi bünyamin gezer de bize hiç iyi gelmiyor |
:motz:onu görünce futboldan soğuyorum ya |
ouFh..:S |
saka mı yha ßu ne aLaka:s |
Hakemler fasa fiso arkadaslar hakemlere isi birakmamamiz lazim cikip takir takir topumuzu oynayip 3 puani cebe koyup ucaga binip istanbula inip ümraniyeye nevzat demir tesislerine giris yapmamiz lazim:D:D |
hakem oyununu bozarsa nası takır takır oynican. bariz hatalar yapmasalar bile ince düdüklerle oyununu bozabiliyolar. |
Alıntı:
|
adam hava topunda pat die faul çalıyo.tmm isteklisin hırslısın top kazanıyosun adam faul yaptın dio. bütün hevesin kaçmazmı. ts maçını bünyamin gezer yönetseydi sence orta sahadan çıkablrmydik |
bünyamin zaten cok oyunu durduran bir hakem, oyunun akisini bozan bir hakem, dediklerine katiliyorum ama yinede hakeme birakmicaksin 1i bulursun direk 2ye 3e gideceksin bizim takimda bu yanlis sonra kazalan 1gol yiyoruz mac 1-1 bitiyor |
Kart manyağı yapar bu adam bizi...! :( |
Alıntı:
bende katılıyorum bızım hakemlerın hepsı profesyonel oyuncular kadar ıı rol yapabılıyorlar verılen rolu layıkıyla yerıne getırıyorlar. |
Hakem önemli. Maça etkisis % 100. İyi oynamak gerek. Hakeme de art niyet gösterebilme imkanı vermemek gerek. Bünyamin Gezer aciz bir hakem. Gözünün önünde Lincoln korner direğini sökmüştü ona sahada güzel bir görüntü oldu diye kart bile vermemişti. Beşiktaş-fenerbahçe maçında Cisse yi alakasız oyundan atmıştı. Şimdi gene geldi, çıktı karşımıza. Yapacakları basit; 30 da Ernst e birinci sarıyı gösterir 50 de 2. sarıdan atar. Olmadı ikili mücadelede adamı itiyorsun diye kart gösterir vs. yardımcılarıda önemli bu maçta. Hakeme dikkat etmeliyiz ve hakeme fırsat vermemeiz lazım. Çıkıp oyunumuz oynayalım. Mücadele edelim. Hakem maçın önüne geçmesin yeter. |
hakeme takılmamak gerek biz futbolumuzu oynayalım |
evet futbolumuzu oynayalım inşallah iyi oynarız |
Tabii biz iyi oynarsak hakemi de yeneriz ama şöyle de bir sorun var hakemin kararları da önemli mesela gol atarsın ofsayt der misal yani sonra da kanser eder adamı işte bünyamin gezer o cinsten bu maçta kanser eder bizi:( |
Nefret ettiğim bir hakem...Maç öncesi iki korkum var, birincisi malum Bünyamin Gezer ! diğeri de Denizli'nin nasıl bir anlayışla çıkacağı...Denizli doğru bir anlayışla çıkarsa ve de futbolcular Ts maçındaki gibi hırslı, kazanmak için bir şeyler yapmaya çalışırlarsa Bünyamin Gezer'i de sahaya gömebiliriz, ama umarım buna gerek kalmaz, çıkar adam gibi maçını yönetir...Puan kaybına tahammülmüz kalmadı, eğer bir puan kaybını daha hakem yüzünden yaşarsak çok kötü şeyler olabilir artık... |
maçtan sonra yinemi bu adamı konuşacaz.gerçi bu sefer maçtan önce başladık konuşmaya |
inşallah adil bir maç yönetir de bizi şampiyonluk hayallerimizden etmez başarılar diliyorum... |
Beklediğimden iyi çıktı Bünyamin Gezer. Fakat yan hakem maçı rezil etti. 2 net gol poziyonunu (BOBÔ) ofsayt diyerek kesti. |
Rustuye sari kart vermeside yanlisti bence.. Neyse IBBe macinda yok.. Aslinda Toraman felanda yiyip hacettepe macinda oynamasin.. |
Peki Antep'e penaltı çalsaydı ne diycektik? Hakem hatası sıfıra indirelemez mutlaka olur o yüzden biz oyunumuzu geliştirmeye çalışalım. |
hakem orta bir oyun yönetti ama sivok penaltı ve sarı kart görmeliydi yan hakemin bazı ofsayt hataları oldu rüştüye verilen kart bence doğruydu ama her takıma böyle kolay kart çıkıyormu hayır ama yinede doğru bir karttı hakem çok heyecanlıydı her maçı böyle yönetiyormu bilmiyorum ama kesin verdiği bir karar varsa oyunculara çok sert tepki veriyor bu otorite değil bi fazla heyecandan kaynaklanıyor onun dışında bende hatası yoktu ikili mücadelelerde doğru kararlar verdi çoğu zaman |
Ya Beyler Sivokunki kesinlikle penalti degildir.. Beto once Sivok yitiyor oda cok hafif kolunden tutuyor ve Beto kendini hemen atiyor.. Kesinlikle penalti degil.. |
bunyamin herzaman iyi hakemdi zaten ben hakemin hata yapmayacak diye bir seyi olmayacagina inaniyorum bunyamin en azindan verdigi kararin arkasinda adam gibi durabilen bir adam cuneyt cakir serefsizin en onde gideni bulent yildirim var sonra adam gecen sezon ankarada golumuzu iptal etti bu sezon belediye macinda golumuzu iptal etti neden peki sirf nobre orda diye nobreye bir gicigi var herifin resmen bu seneki belediye macinda nobrenin attirdigi goldede faul falan yoktu sirf nobre kaprisi yuzunden gollerimizi iptal etti serefsiz ben boyle hakemlere kiziyorum bunyamin bir karar veriyor ve arkasindada duruyor en azindan |
Türkiye`de Saat: 07:10 . |