![]() |
Alıntı:
|
eyw. kankx ;) |
ya kim ne derse desin ertuğrul sağlamın gitmesi çok doğru bir karardı korkaktı hangi derbiyi hangi avrupa maçını kazdık onunla söyleyin bana denizli her maç farklı kadro kurmasa herşey daha farklı olucak ama artık yapçak bşy yok sonuçta denizli ertuğrul sağlamdan daha iyi diye düşünüyorum |
Evet, birde mal hakan 40 metreden o golu yemeseydi turu gecerdik biz.. O gol bizi darma dagan etti!! |
ertuğrul hocaya yeterince güvenilmedi demirören kafasına koymuşdu ertuğrulu göndermeyi çünkü aklında denizli vardı ligde iyiydik gönderilmesi için tek bir neden yokdu ama uefa kupasında elenmemiz ertuğrulun ayrılma bahanesi oldu |
Alıntı:
|
kusura bakmayin ama ben ertugrulu hic aramiyorum, onunda oynatigi futbolu biliyoruz |
bazi seylerin gerceklesmesi icin yasanmasi gerekenler vardir bu metalist macida öyle bisey olmustu. her ne kadar bu metalist iyi takimda olsa, bizim o turu gecmemiz sartti.zaten bu yönetimin ne yaptigini hala cözmüs degilim umarim kisa bi zamanda giderler. |
Sene sonu denizlide gider Yeni tartışmalar başlar. |
1. Kharkiv daha doğru düzgün bi takımı yenmedi. Sampdoria bizim antepten daha beter. Geyseyi saymıyorm. Kötü takım da demiyorum Kharkive ama yenebilirdik. 2. Türkiyede beşiktaşı çalıştıracak adam yok suanda |
| Türkiye`de Saat: 15:44 . |