![]() |
Nobre: Eleştiriler canımı sıkıyor Nobre: Eleştiriler canımı sıkıyor Yargısız infaz yapılıyor. Beni tanıyanlar gol atmak için çıldırdığımı çok iyi bilirler http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Yargısız infaz yapılıyor. Beni tanıyanlar gol atmak için çıldırdığımı çok iyi bilirler". SANKİ KASIT VAR Son haftalarda gol atamayan Nobre acımasızca eleştirildiğini söyledi. Sambacı, "Gol atamamamı 'Sözleşme yenilemedi, morali bozuk' diye değerlendirenler ya beni tanımıyor ya da kasıtlı davranıyor. Yargısız infaz yapıyorlar. Ben Mert ismini boşa almadım. Sözleşmemin bittiği güne kadar tekmeye kafa uzatırım" dedi. CANIMI SIKTILAR Beşiktaş'ı çok sevdiğini ve kalmak istediğini tekrarlayan Mert Nobre şunları söyledi: "Beni tanıyanlar gol atmak için çıldırdığımı bilirler. Sözleşme yenilemesem bile anlaşmam sürüyor. Tek düşüncem sahaya çıkıp gol atmak, attırmak. Yani takımın kazanmasında rol oynamak. Eleştiriler sadece canımı sıkıyor." Kaynak: BJK Transfer Borsası ve Haberleri |
"Beni tanıyanlar gol atmak için çıldırdığımı çok iyi bilirler" zaten seni eleştirenler kapasitenin sınırlı olduğunu söylüyorlar , yoksa tabiki 4 trilyon alan bir futbolcu gol için çıldıracak.Bu arada nankörlük yapma sen eleştiri görmemişsin , eleştiriya nasıl göğüs gerilir üzülmeze sor... |
cildiriyorsun ama cildirmakla gol atilmiyor....belki iyi niyetlisin ama cok BECERIKSIZSIN bence senin gibi futbolcu ikinci liglerde bile cok var....istedigin yillik 2 milyon euronun futbolcusu hic degilsin... |
tabi gol atmak için çıldırırsın çünkü sezon sonu sözleşme yenileyeceksin,nobrenin avrupadan talibi olduğuna inanmıyorum şampiyonluğa oynayan bir takımda her maç ilk 11de oyna sezon boyu 10 gol bile atma ne biçim forvetsin kim seni ne yapsın |
bence nobrenin gol atması için uygun ortam yok oyun tarzımız nobreye uymuyor o yüzdende gol sıkıntısı çekiyor ama çok çalışkan bir oyuncu hakkını yememek lazım |
kapasiten bu kadar biliyoruz... |
Alıntı:
|
ben bu adama hiç ısınamadım ki zaten oyunundan veya başka bişeyden değil anladınız siz |
Alıntı:
|
napalım nobre kapasiten bu kadar |
Geldiği ilk günden bu yana,yüreğiyle oyanayan,mücadele eden,neyi varsa sahada %100ünü vermeye çalışan ender oyuncularımızdan..Helal olsun MERT Nobre.. |
Alıntı:
|
Arkadaşım ben beğeniyorum...Herkesin kriterleri farklı..Nobrenin ne kadar faydalı bi oyuncu olduğunu yüzlerce kez yazdım..Bir daha yazmayacağım.. |
Alıntı:
|
vah vah..Bobo ne söylesin..adama herkes talip ama oynamiyor..hep ikinci yari oynatiyor sayin hocamiz..aynen devam Nobre 19 mac 7 Gol 3 assist 1406 dak Bobo 18 mac 5 Gol 3 assist 842 dak 600 dakika Nobre Bobodan daha cok oynadi... ama sonuc 2 Gol fazla ..aynen devam hocam |
kim ne derse desin bu takımın çift forveti nobre ve bobodur hoca tek oynattığı için tartışılıyor sanmayın bobo tek forvet oynayabilecek oda yalnz kalıcak bocalıcak belki nobreden bile az atacak bilemezsiniz nobre ile üzülmezin arasındaki fark nobre futbolu her yönüyle düşünerek oynayabiliyor yani futbol kafası denilen şeyden bahsediyorum bu nobrede var ama üzülmezde yok üzülmez kaç yaşında hala yok bunu göremicek kadar kör olamazsınız heralde |
nobre iyi |
sen gol atmak için çıldırıyor olabilrisin ama atana kadar benide çıldırtıyorsun... |
bırakın sozlesme ımzalanmasın hem batuhanın onu acılır hem batuhanda ayrıca nobreden daha ıyı batu bobo holosko bızı goturur |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yaw su adam satilsa takimdan bir gitse ...gitmesini istedigim kisiler arasinda 3. sirada 1. denizli 2.demirören 3.nobre bu ücü gitsin besiktas ilk sene sampyion yüzdeyüz.... |
valla nobre bizdede durumlar aynı senin gol atamaman bizimde canımızı sıkıyor! |
Bizde senin kacirdigin akil almaz gollerden cildiriyoruz!! Birakin gitsin adam yok yillik 2 milyon avro yok imza parasi 3 milyon avro!! Batuhan, Bobo ve Holosko hepside senden ustun ve kaliteli!! |
son vuruş yok top sürme yok adam eksiltme yok(forvetlerin temel özellikleri) .. bi forvet sadece rakip defansa pres yapıp bi iki hava topu alıp tekmeye kafa uzatıp takıma fayda sağlıyablrmi ??? |
savasmak mücadele etmek tabiki iyi ama sen golcüsün ve gol atmak zorundasin, atamazsan tabiki elestirileceksin, buldugunu at kardesim 50 pozisyonda 1 gol atarsan...... |
nobre sen mücadele edeceksin gol atacaksin ve assist yapada bilirsin yani sen futbolcusun ve gol atamassan seni herkes elestirecek.... öyle kolay mi futbolcu olmak okadar para almak... |
qeRcekDen ßnLar eLestiRi oLamazZ ßiLe.. caLıs caßaLa sen..qoL atamaSanda katKı saqLa.. |
kusura ßakmasın ama onemLı oLan sonuc skorLar.. ıstedıgı kadar caßaLasın sonuc yoksa eLde ßosadır ßu.. kendısı de caLısıyorum caßaLıyorum herseyı yapıyorum dıyosa eer ozaman herkesın de dedıgı gıßı kapasıte yok.. sen eLestırıLerden ßıktınsa deLı napsın?adam goL attı ßutun trıßun hep ßır aaz ne ıcın ne ıs ßızede soLe dıe ßaardık guLdu:D:D Allah Allah yhaaa.. |
Gaziantepspor maçıyla birlikte bu eleştirilere ve bu forumdaki "ikinci lig futbolcusu" diyenlere en güzel cevabı sahada verdi 2 golüyle, harika paslarıyla. Biz buna halk arasında "alimünyum kapak" diyoruz :) |
Alıntı:
|
Antep , macinda patladi , böyle devam et NOBRE ! |
Alıntı:
:):) Nobre 2.lig futbolcusuysa bizim ligler harbi harbi çok kaliteli galiba..:) Süper Lig'de "Türk Statüsünde" oynayan en önemli forvetlerden biridir..Hatta bir kaç yönden de en iyisi olduğunu düşündürmüyor değil bana..Ona 2.lig futbolcusu demek nankörlüktür bence..Ayıptır..Zaten futboldan az çok çakan biri bunu söylemez..:) Nobre hertürlü gereklidir bu takıma..Umarım en kısa zamanda yeniler sözleşmeyi.. |
Alıntı:
|
Son zamanlarda yerden yere vurulmaya başlanmıştı.. Sular durulur artık. Tebrikler Nobre. |
Alıntı:
|
Doğrudur Nobre 2-3 kişi geçip gol atamıyor, nadirdir en azından...Ama aklımdayken bi örnek vereyim, Kocaeli'ydi maçıydı sanırsam, çok güzel bi gol atmıştı Nobre, ceza sahası dışından vurmuştu, 4-5 pasta yapmıştık, her şeyiylen çok güzel bir goldü, her zaman atmıyor ama atıyor böyle goller de, hep boş kale değil sonuçta...İlk golü de boş kaleydi zaten, hep boş kale..:).. |
Bir maçda 5 golde atsa biz haftalık yorum yapmıyoruz.Nobre bu takımın gölcüsü değildir.Trabzon maçında 51 ortaya tek kafa vuramayan adam hakkında ogün konuşmayanlar ya bugünde konuşmasınlar yada her hafta konuşsunlar. |
Son haftalarda gol atamayan Nobre acımasızca eleştirildiğini söyledi. Sambacı, "Gol atamamamı 'Sözleşme yenilemedi, morali bozuk' diye değerlendirenler ya beni tanımıyor ya da kasıtlı davranıyor. Yargısız infaz yapıyorlar. Ben Mert ismini boşa almadım. Sözleşmemin bittiği güne kadar tekmeye kafa uzatırım" dedi. güzel konuşmuş ama nedeni doğal olarak sözleşme olmalıydı tabiiki kafsı rahat olmayacak çünkü ne yapacağını bilmiyor boşlukda gibiydi herşey çok güzel oldu şimdi umarım böyle devm eder |
O 51 ortanın nerelere gittiğini gördün mü..:)..Koller olsa vuramazdı o toplara... |
Türkiye`de Saat: 16:05 . |