![]() |
Alkışlar Fabian Ernst'e Alkışlar Fabian Ernst'e Beşiktaş´ın Alman futbolcusu Fabian Ernst, önceki gün ikiz erkek babası olmuştu... http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...0FAN8ERNST.jpg Beşiktaş’ın Alman futbolcusu Fabian Ernst, önceki gün ikiz erkek babası olmuştu... Yıldız oyuncu, dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne ayak bastığında büyük bir sürprizle karşılaştı. Siyah-Beyazlı futbolcular, babalık sevincini yaşayan Ernst’i alkışlarla karşıladılar. Şaşkınlığını gizleyemeyen tecrübeli oyuncu, büyük mutluluk yaşadı ve ülkesinden getirdiği çikolatalarla arkadaşlarına karşılık verdi. |
takım gol atınca en sevdiğim sevinci yapcakmış ernst için :D:D:D bebek sallar gbi yapıolarya o :D:D |
haha evet çok güzel oluyo o :):) |
ernst kişilik olarakta futbolcu olarakta çok iyi |
ernst FOREVER...:) sevdim onu |
Bize böyle futbolcular lazim iste, umarim bundan sonra transfer edilecek futbolcularda adam gibi adam olurlar ernst gibi. Helal olsun daha dün 1 bugün 2 ama adam nasil bir insan oldugunu hepimize gösterdi, herkeze örnek olsun. |
ouyyyyyyy hayırLı oLsun Allah anaLı ßaßaLı ßuyutsun :):):) [kLasık Türk agzı oLdu ama :D:D ßızde kutLamaLar ßoyLeee :p:p:D:D:D:D] |
tamam Ernst , daha süper oynucak belliki :p |
Bu adam bizi toparlar. |
gerçekten çok iyi bir oyuncu |
çok iyi ya maşallah diyin de başına birşey gelmesin:) |
Bu maçta da harikaydı.. Cisse olacak insan biraz bu adamı izlesinde belki bişiler öğrenir... |
SÜper..... |
Haydi Ernst adam et su Serdar Ozkani :D Tek umuduz sensin, hoca kesmiyor cunku :D |
hakkaten adam herseyiyle futbolcu devre arasinda yapilabilecek en iyi transferi yaptik harbiden |
mükemmel bir oyuncu tam bir ortasaha oyuncusu takıma çok şey katıyor oyun içindede oyun dışındada |
Hagi - Suat Sergen - Guinti Alex - Aurelio veeee..........dikkaaatttt...... Delgado - Fabian Ernst Bu ikiliye dikkat edin kartallar !!! Omurga hazir artik. ----- Zapo - Sivok ----- --------- ERNST -------- -------- Delgado ------- ----- Bobo - Nobre ----- Yanlarina kanat oyuncularini varin siz koyun ve koltuklariniza yaslanip bu takimi keyifle seyredin :D Sanmayin ki Holosko'yu, Tello'yu, Ekrem'i, Zengin'i...vs unuttugumu :) Omurga saglam ise ileridekiler is yapar. |
Alıntı:
cok güzel bir tespit ;) bencede ernst ve delgado mac icinde beraber oynarlar ise cok iyi is yapacaklar, ve cok iyi de anlasacaklarini düsünüyorum! |
Bir oyuncu bir takımın cehresini,kalitesini,kazanma azmini,mücadelesini ancak bu kadar arttırabilir..Ernst transferini düşünen ve gerçekleştirenlere selam olsun... |
ernst'in kalitesi tartışılmaz zaten ama takım uyumu soru işareti olabilirdi, görüyorum ki öyle bir sorunumuz da yok 40 yıllık BEŞİKTAŞLI gibi takır takır top oynuyor adam helal olsun, antep maçında boboya attığı uzun gol pası muhteşemdi :) bobo ofsaytmıydı göremedim ama yine de güzeldi .. |
Alıntı:
|
gördük maçta hücum futbolunu sevdiğini sedar özkanı çıkarım zapoyu olıyor orda erkan oturuyor herneyse biran önce kendini toplayıp doğru kararlar vermeli denizli |
tebrikler.iyi oyun çıkarttın fabe:) |
Türkiye`de Saat: 11:55 . |