kartalim_´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 914300)
Önceliklen Nobre'ylen başlamak istiyorum, AntiNobreciler, lüften şu maçı tekrar tekrar izleyin ve Nobre'nin nasıl bir oyuncu olduğunu görün, gerçekten işe yaramıyorsa istediğiniz kadar eleştirin, kazma deyin, ama elinizi vicdanınza koyarak izleyin şu maçı da Nobre'nin takıma ne kadar faydalı olduğunu bir kez daha görün...Sadece sonuca göre yorum yapmıyorum yalnız, Nobre'nin gol atmadığı zamanlarda da onu savunmuş birisiyim..:)..Nobre'ylen başladım, çünkü kilidi Nobre açtı, geçen hafta yerden yere vurduğumuz Tello ve onun duran topları, bu hafta işe yaradı, yine ön direğe kesti ama öylesine değil, organizeydi, Nobre ön direğe koştu ve golü yaptı, işte böyle olmalı kornerler, duran toplar...O gol olmasa çok zorlanırdık, puan kaybedebilirdik, istekliydik ama Antep iyiydi, Allahtan gol erken geldi ve maçı kopardık, sonrası zaten geldi, önce Tello süper bi gol attı, snra da Nobre yine noktayı koydu...Almamı gereken bir maçtı ve aldık, 4 maçlık seri yakalamalıyız mutlaka, yakalayacağımıza da inanıyorum...Maçta beğendiklerim, 90 dakika boyunca Ernst ve Nobre'ydi...İkinci yarıda Tello ve Serdar'da iyiydi, ama Serdar biraz daha iyi olsa kontradan 2 gol daha bulabilirdik...Maçı kazandık ama Denizli'nin bazı hatalar yaptığını düşünüyorum, G.Zan'ın oynayıp Zapo'nun oynamaması gibi, Cisse'nin oynaması gibi bide...İlk yarıda Cisse'nin ismini hiç duymadım ben, ikinci yarıda biraz oynamaya başladı işte, Ernst varken onu ilk 18' bile almam...Denizli bunları ileride görür umarım, yoksa Cisse de G.Zan'da ileride başımıza çok bela açar... |