![]() |
Denizli:Bobo'yu golle değerlendirmiyorum http://www.sporx.com/images/1/29/756...denizli014.jpg "Beşiktaş iyi yolda" Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli Gaziantepsor'u deplasmanda 3-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "6 gün içinde oynadığımız iki maçı değerlendirdiğimiz zaman takım savunmasını iyi yaptık. Lig maratonunda iki haftada 4 puan kazanmak çok önemli. Bugün kaybedebileceğimiz 2 puan, bizim hedefimizde büyük bir değişiklik yaratacaktı. Ama bunlar hiç önemli değil. Beşiktaş iyi yolda. Takım efektif bir performans sergiliyor. Bugün iyi organize olamadık. Üzerimizde hak etmediğimiz bir deplasman baskısı yaşadık. İyi oynadığımız birçok maçta, puan kaybettik. Bu da bizi strese soktu. Bizim dış saha ve iç saha diye bir ayrımımız yok. Biz sistemimizi sahaya koyuyoruz. Bir şey gördük, Beşiktaş iyi oynadığı zaman rakibe gol pozisyonu verme şansını sıfıra indiriyor. Hem ligde hem kupada iyi işler başaracağımıza inanıyorum. Bobo ve Nobre'nin performansından memnunum. Bu sistem bizi zorluyor ama bunu zorlayacağız. Ben Bobo'yu golle değerlendirmiyorum. Bizim için önemli olan sahada ne istediğimiz ve onun bize ne verebildiği... Tabata'nın olmaması çok da önemli değil. Biz Tabata varken de iki maçta Gaziantepsor'u yendik." dedi. |
bencede bobo golle değerlendirilmez. attığı ara paslar rakip defansın dengesini bozması diğer oyuncularımıza alan açması bunlar çok önemli şeyler. mesela bugün nobrenin attığı üçüncü golde bobonun defans adamını perdelemesi çok önemliydi yoksa adam kademedeydi... |
serdar özkan oynamasında kim oynarsa oynasın |
Tabiiki değerlendirilmez, aynı şekilde Nobre içinde geçerli bu...Hele de tek forvet oynayan bir oyuncuyu sadece golle değerlendirmek ona yapılmış en büyük haksızlık olur bu...Bugün Nobre-Bobo ikilisi iyi niyetliydi, uyumluydular bana göre, gol için çalıştılar ama iyi organize olamadık hocanın da dediği gibi, Cisse-Ernst ikilisiylen de olmamız zor görünüyor...Sivok-Ernst ikilisi geride de Toraman-Zapo ikilisi çok daha iyi olur bence, daha iyi oyun kurarız, Uğur da monte edilebilir ortasahaya...Ama önümüzdeki 3 maç koaly gibi görünen maçlar, Ernst tek başına, önde de Tello-Serdar(Erkan)-Delgado üçlüsü, ileride de Bobo-Nobre ikilisi denenebilir, riskli ama bu tür rakiplere böyle bir kurgu şart bence... |
Alıntı:
katılıyorum:) |
Bobo'yu golleriyle değerlendirmiyorum diyor o zaman banko oynatması lazım neden hep kenarda??? |
bobo bobo bobo 1 numarasin...bir ara defnastan top cikarmaya bile geldi , bir sag kanatta bir sol kanatta hep calisti...birde delgado geldimi tamam |
umarım bi başarı çizgisi yakalarlar ve aynı yolda giderler tabata nın oynamaması bence çok ii oldu çünkü takımın kendine güveni gelecekdi |
hoca şu serdar özkan hastalığından vazgec bi kere erkanı dene şurda ölürmüsün oyuncu değişikliklerinide neden hep 80den sonra yapıyosun illa golmü yiyelim cok hatalısın hoca coookkkk ... |
BU TAKIMDA BOBONUN ÖLÜSÜ OYNAR !!! ŞU ANDA TÜRKİYEDE OYNAYAN BREZİLYA MİLLİ TAKIMINA ÇAĞIRILAN TEK FUTBOLCU !!! EĞER MUSTAFA DENİZLİ FUTBOLDAN ANLIYORSA DEMEKKİ DUNGA ANLAMIYOR ONU BREZİLYA MİLLİ TAKIMINA ÇAĞIRMAKLA !!! İLLE DE BOBO !!! |
çift forvet diye diye en sonunda oynattık...sonuç ortada... |
Kesinlikle BOBÔ ilk 11 de olmalı... |
Düzgün takim kur ba$ka bir$ey istemiyoruz MUSTAFA DENİZLİ. |
Bobo ve tello benim has adamlarım :D ssaldırın kartallarımm |
Alıntı:
|
sonunda güzel bir sonuç ve kesinlikle bobo hep oynmalı nobreyle birlikte iyi oynuyorlar |
attigimiz 3. gole bakarsaniz neden cift forvet oynamaliyiz herkez anlar eger nobre tek olsaydi o golde asla olmazdi bobo on direge kosunca nobre bosta kaldi ve golu yaptik olay bunlarla alakali golu takim atar takim yer bu felsefeyi butun takima asilayabilirsek trabzon macinin ikinci yarisindaki gibi futbolu surekli oynariz baskili uretken ve tempolu |
Alıntı:
|
bobo'nun performasını kimse golle değerlendirmiyor, sahadaki iyi bir bobo zaten her zaman golünü atar gol dışındaki katkıları da çok fazla mutlaka 11'de oynamalı ancak nobresiz bobo hiç bir katkı sağlamıyor, nobre inkar edilemez, BEŞİKTAŞ şu kadro yapısıyla çift forvet oynamak zorunda tek forvet oynayabilecek adamımız yok olanlar da bilmiyor ya da teknik kapasiteleri yetmiyor |
Bobo gol atmasa ama Denizli tarafndan sürekli oynatılsa anlarım bu açıklamayı ama olay tam tersi..Aşırı saçma, gereksiz bir açıklama..Bobo çok kötü oynuyor da sadece gol mü atıyor yani..? Bu mudur olay.. Nobre & Bobo & Holosko.. 3ü de birbirinden kaliteli forvetler..Bu adamlara sahip olduğmz için şanslıyız bence..Arkayı iyi döşeyebilsek, 2 yönlü bir kaç oyuncu olsa bu adamların da performansı ona göre çıkar yukarılara.. Bobo bu takımda her türlü oynar..Düzenli gol atıyor adam..Oyuna olumlu etkisi oluyor genellikle..80-85 lik bir adam değil..ilk 11 adamı kesinlikle..Elimizdeki değerlerin farkına çok geç varıyoruz..Bundan sonra oynar umarım.. |
Alıntı:
|
evet buda nobrenin beşiktaştaki önemini ortaya koyuyor bobo ne kadar iyiyse nobrede onun kadar kötü değil nobre 2 gol attı ve bence hakettiği golleri attı keşke boboda atsaydı 5-0 olsaydı ama oda olur önemli olan takım gibi oynamak |
Alıntı:
|
serdar özkan cisse yi kes delgado ve ekremi ekle bu takıma ondan sonra izle takımı süper olucak inanıyorum |
yok delgado oynasın yok zapo oynasın. birincisi takım 11 kişi ile kuruluyor. ikincisi yabancı sınırlaması var hangisini çıkartıp diğerini koyacaksın. şu an orta saha iyi bunu bozmak da istemiyor denizli.... |
bobonun görevi daha çok nobreyi oynatmak galiba :s |
23 yaşında!!! çok büyük bir yıldız olacak Denizli boboyu oynatmayarak hem degerını dusuruyo hemde nobrenın daha etkili olmasını engelliyor... Umarım artık çift forvet oynatır ve serdar özkan illetini de ilk 11 e almaktan vazgecer... |
Neye göre degerlendirdigini bi anlayabilsek.. |
Türkiye`de Saat: 05:19 . |